Gallbladder Enzymes 30 capsules – Dr. Mercola

  • Productnummer: 30953 / 035
  • EAN: 0810487030953

29,95

Toepassing van Dr. Mercola Gallbladder Enzymes:
Uw galblaas is een van die organen waar u waarschijnlijk niet veel bij stilstaat – tenzij er iets misgaat.

Zijn belangrijkste functie is het opslaan van gal, dat het lichaam helpt de vetten die u eet af te breken en te verteren. Het produceert geen gal – dat doet de lever, die het tijdens de maaltijd via de gemeenschappelijke galbuis naar de dunne darm stuurt. Terwijl de dunne darm zijn werk doet, gaat de meeste gal naar de galblaas, waar het wordt opgeslagen totdat het weer nodig is. Als u vervolgens vet voedsel eet, geeft uw galblaas de gal af aan de dunne darm, waar het wordt gemengd met gedeeltelijk verteerd voedsel.
De galblaas is een klein orgaan dat aan de onderkant van de lever ligt. Het belangrijkste doel van dit orgaan is de door de lever geproduceerde gal op te slaan en in het spijsverteringskanaal af te geven als dat nodig is om vet te verteren.

Galblaasverwijdering en de gevolgen

Als je galblaas is verwijderd, heb je waarschijnlijk gemerkt dat je moeite hebt met het verteren van vetten. Je kunt je spijsvertering een oppepper geven met enzymen, met name pancreasenzymen.

Lipase-enzymen uit de alvleesklier kunnen helpen het gebrek aan gal, dat vaak optreedt bij een galblaasverwijdering compenseren. Door deze enzymen toe te dienen, kunt u genieten van voedsel dat veel mensen na een galblaasverwijdering moeten vermijden.

Galblaas Enzymen is speciaal ontwikkeld om spijsverteringsproblemen na een galblaasverwijdering tegen te gaan:

Bevat Pancrelipase, een hoogactief enzymen mengsel van pancreasprotease, amylase en lipase ter ondersteuning van de spijsvertering na een galblaasverwijdering en ter verlichting van een opgeblazen gevoel, winderigheid en darmongemak.

Is wetenschappelijk geformuleerd met ossengal om het verlies van gal en enzymen te compenseren en een goede doorstroming van het spijsverteringskanaal te stimuleren.

Bevat ATP, of adenosine 5′-trifosfaat, om je spijsverteringsprocessen op gang te helpen.

Deze unieke formule wordt geleverd in een capsule met vertraagde afgifte om de kwetsbare dierlijke enzymen te beschermen tegen maagzuur.
Veel enzymformules zijn niet ingekapseld in een capsule met vertraagde afgifte en het maagzuur breekt de activiteit van deze dierlijke enzymen af waardoor ze veel minder effectief zijn.

“Gallbladder enymes” kan ook worden ingenomen voor een boost van alvleesklierenzymen of, voor de beste resultaten, in combinatie met Full Spectrum Enzymes of Full Spectrum Enzymes for Women voor een uitgebreid enzymprogramma om te helpen bij de volledige vertering van maaltijden.

Samenstelling Dr. Mercola Gallbladder Enzymes:
Elke capsule bevat:
Ossengal 200 mg
Pancrelipase bestaand uit
Pancreas protease 12.480 USP
Pancreas amylase 12.480 USP
Pancreas lipase 3.000 USP
ATP (Adenosine Trifosfaat) 250 miljoen LCU

Ingrediënten van Dr. Mercola Gallbladder Enzymes:
Ossengal, enzymen, ATP, biologische rijstzemelen, TR capsule (hydroxypropylmethylcellulose en pectine), MCT (Medium Chain Triglyceriden).

Dit product is gegarandeerd GMO-vrij.
Dit product is gegarandeerd vrij van gluten en lactose

Gebruik van Dr. Mercola Gallbladder Enzymes:
Volwassenen nemen als voedingssupplement 1 capsule voor uw hoofdmaaltijd tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional.
De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Een gezonde levensstijl en een evenwichtige en gevarieerde voeding zijn erg belangrijk. Een supplement van Dr. Mercola is daarom geen vervanging van een gevarieerde voeding of een evenwichtige levensstijl maar kan wel een goede aanvulling zijn.

Voor het hele assortiment van Dr. Mercola gaat u naar onze merkpagina van Dr. Mercola op www.nova-vitae.com

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gallbladder Enzymes 30 capsules – Dr. Mercola” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *