Gasex 100 tabletten – Himalaya

 • Productnummer: 526563
 • EAN: 8714226180003

19,02

Toepassing van Himalya Gasex:
Heb je last van ongemakkelijke spijsverteringsproblemen zoals een opgeblazen gevoel, indigestie of andere ongemakken in de buik? Himalaya’s Gasex is er om de dag te redden.

Gasex van Himalaya is een krachtige en natuurlijke oplossing voor al uw spijsverteringsproblemen. Het is een perfecte mix van Ayurvedische kruiden ontworpen om uw spijsverteringsstelsel soepel en comfortabel te laten werken.

Bij Himalaya geloven we in de kracht van de natuur. Daarom bevat Gasex alleen de zuiverste ingrediënten, zorgvuldig geselecteerd vanwege hun bewezen effecten. De combinatie van kruiden helpt bij het verlichten van maagongemakken door een verbeterde afscheiding van spijsverteringsenzymen te bevorderen en het bevorderen van een gezonde spijsvertering.

Ons Gasex-product is gemakkelijk in te nemen en biedt snelle verlichting voor momenten waarop je je niet op je best voelt. Het is de ideale metgezel voor mensen met een actieve levensstijl en iedereen die de natuurlijke balans van hun lichaam wil behouden.

Probeer vandaag nog Himalaya’s Gasex en ervaar het verschil. Uw spijsvertering zal u dankbaar zijn!

Disclaimer: Raadpleeg altijd een arts voordat u een nieuw supplement start. Hoewel Gasex van Himalaya is ontworpen om de spijsvertering te ondersteunen, is het geen vervanging voor professioneel medisch advies of behandeling.

Gasex van Himalaya is een Ayurvedisch product  Over het algemeen bevat Gasex van Himalaya echter verschillende traditionele Ayurvedische ingrediënten die bedoeld zijn om de spijsvertering te ondersteunen.

Werkzame ingrediënten van Himalaya Gasex:

 1. Cowrie bhasma: Een traditioneel Ayurvedisch middel dat meestal wordt gebruikt voor spijsverteringsproblemen.
 2. Embelia ribes: Bekend als Vidanga in Ayurveda. het wordt gebruikt om spijsverteringsproblemen te behandelen.
 3. Piper nigrum (zwarte peper): Bekend om zijn spijsvertering bevorderende eigenschappen.
 4. Shankh bhasma: Een Ayurvedisch kruidenmiddel dat gewoonlijk wordt gebruikt voor maagproblemen.
 5. Trifala: Een combinatie van drie vruchten (Amalaki, Bibhitaki en Haritaki) die bekend staat om zijn gezondheid bevorderende eigenschappen, waaronder het ondersteunen van de spijsvertering.
 6. Zingiber officinale (gember): Algemeen gebruikt in zowel de traditionele als de moderne geneeskunde voor het behandelen van verschillende aandoeningen, waaronder spijsverteringsproblemen.
 7. Carica papaya (papaya): Rijk aan enzymen zoals papaïne die kunnen helpen bij de spijsvertering.
 8. Citrus limon (citroen): Heeft zowel culinaire als therapeutische toepassingen, waaronder het ondersteunen van de spijsvertering.
 9. Kaempferia galanga: Een plant uit de gemberfamilie die wordt gebruikt in de traditionele Aziatische geneeskunde.
 10. Mentha arvensis (veldmunt): Wordt vaak gebruikt voor spijsverteringsproblemen zoals een opgeblazen gevoel en misselijkheid.
 11. Moringa pterygosperma (Moringa): Een zeer voedzame plant die bekend staat om zijn gezondheidsbevorderende eigenschappen.
 12. Plumbago zeylanica: Wordt in de Ayurvedische geneeskunde gebruikt voor verschillende aandoeningen, waaronder spijsverteringsproblemen.
 13. Tinospora cordifolia: In de Ayurveda bekend als “Guduchi”, wordt gebruikt voor een verscheidenheid aan gezondheidsdoeleinden, waaronder het bevorderen van de spijsvertering.

Gebruik van Himalaya Gasex:

Voor optimale resultaten met Gasex van Himalaya, wordt aanbevolen om 2 tot 3 tabletten in te nemen na elke maaltijd. Neem de tabletten in met een vol glas water om de absorptie te bevorderen en hydratatie te behouden. Het is belangrijk dat u de tabletten regelmatig inneemt volgens dit schema voor consistentie en maximale effectiviteit.

Zoals altijd bij het starten van een nieuw supplement, is het raadzaam om met uw zorgverlener te overleggen voordat u met dit doseringsregime begint. Hoewel Gasex bedoeld is om de spijsvertering te ondersteunen, is het geen vervanging voor professioneel medisch advies of behandeling. Als u ongemak, bijwerkingen of aanhoudende spijsverteringsproblemen ervaart, neem dan onmiddellijk contact op met uw zorgverlener.

Voor het hele assortiment van Himalaya gaat u naar de merkpagina van Himalaya op onze site!

Wat is het verschil tussen Gasex en Herbolax?

Herbolax en Gasex zijn beide producten van het merk Himalaya, dat bekend staat om zijn supplementen op basis van Ayurvedische kruiden. Hoewel beide producten ontworpen zijn om de spijsvertering te ondersteunen, richten ze zich op verschillende aspecten van de spijsverteringsgezondheid.

Herbolax is ontworpen om te helpen bij constipatie en onregelmatige stoelgang. Het bevat een mix van Ayurvedische kruiden, zoals Ipomoea turpethum, Terminalia chebula, Cichorium intybus, en anderen, die bekend staan om hun mild laxerende en stoelgang bevorderende eigenschappen. Herbolax kan dus nuttig zijn voor mensen die worstelen met constipatie of die een regelmatigere stoelgang willen bevorderen.

Aan de andere kant is Gasex specifiek ontworpen om problemen met gas en opgeblazen gevoel aan te pakken. Het bevat een andere mix van Ayurvedische kruiden, waaronder Cowrie bhasma, Embelia ribes, Piper nigrum, en anderen, die bekend staan om hun vermogen om de spijsvertering te ondersteunen en gasvorming en -ophoping te verminderen. Gasex kan dus vooral nuttig zijn voor mensen die last hebben van winderigheid, opgeblazen gevoel, en gerelateerde spijsverteringsongemakken.

Beide producten moeten worden gebruikt volgens de instructies op de verpakking of volgens het advies van een zorgverlener, en ze zijn geen vervanging voor professioneel medisch advies of behandeling. Zoals altijd is het raadzaam om een arts te raadplegen voordat je een nieuw supplement start, vooral als je andere medicijnen gebruikt of een onderliggende gezondheidsaandoening hebt.

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gasex 100 tabletten – Himalaya” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *