Ginkgo Biloba Forte Tinctuur 100 ml – Nova Vitae

  • Productnummer: 8002NV
  • EAN: 8717473093133

13,95

Toepassing van Nova Vitae Ginkgo Biloba Forte Tinctuur:

Ontdek de kracht van de natuur met Ginkgo Biloba Forte Kruidentinctuur van Nova Vitae! Laat je meevoeren door de eeuwenoude wijsheid van kruidengeneeskunde, nu verpakt in een krachtige tinctuur die speciaal is ontworpen om welzijn te ondersteunen.

Ginkgo Biloba, een boom die al duizenden jaren op deze aarde staat, herbergt een schat aan natuurlijke kracht. Deze Forte Kruidentinctuur biedt je de geconcentreerde essentie van Ginkgo Biloba, zorgvuldig bereid om je te ondersteunen in je dagelijkse wellnessreis.

Laat je welzijn ondersteunen door de subtiliteit van deze tinctuur, waarin de zuiverheid en kwaliteit van dit ingrediënt tot uiting komt.
Ginkgo Biloba, met zijn kenmerkende waaiervormige bladeren, wordt gewaardeerd om het het algemene welzijn van denken en doen.

Ginkgo Biloba Forte Kruidentinctuur van Nova Vitae is een aanwinst voor liefhebbers van natuurlijke ondersteuning. Voeg het toe aan je dagelijkse routine en geniet van de ervaring van moeder natuur in elke druppel. Laat je wellnessreis beginnen met de tijdloze kracht van Ginkgo Biloba!

Waarom zit er alcohol in jullie Ginkgo Biloba product?
Alcohol wordt vaak gebruikt bij het maken van kruidentinturen vanwege zijn vermogen om effectief de actieve bestanddelen uit kruiden te extraheren. Hier zijn onze overwegingen waarom alcohol wordt gebruikt:

1. Efficiënte extractie van bioactieve stoffen: Alcohol staat bekend om zijn vermogen om zowel wateroplosbare als vet oplosbare bestanddelen uit planten te extraheren. Dit maakt het een efficiënt oplosmiddel voor een breed scala aan bioactieve stoffen in kruiden, waaronder flavonoïden, alkaloïden, tannines en etherische oliën.

2. Conservering: Alcohol heeft conserverende eigenschappen, wat betekent dat het helpt de kruidentinctuur te behouden en bederf te voorkomen. Het hoge alcoholgehalte fungeert als een natuurlijk conserveermiddel, waardoor de tinctuur langer houdbaar blijft.

3. Verbetering van de opneembaarheid: Alcohol wordt beschouwd als een goed opneembaar medium voor het menselijk lichaam. Het kan helpen bij het efficiënt overbrengen van de actieve stoffen in de kruidentinctuur naar het bloed, waardoor ze gemakkelijker door het lichaam kunnen worden opgenomen.

De dosering van een kruidentinctuur wordt doorgaans in druppels genomen, wat resulteert in een relatief kleine hoeveelheid alcohol per dosis.

Ginkgo biloba (Japanse tempelboom):
Heeft een goede invloed op de bloedcirculatie*
Draagt bij aan normale cognitieve functie*

Samenstelling van Nova Vitae Ginkgo Biloba Forte Kruidentinctuur:
Een dagdosering van 60 (2 x 30) druppels bevat:
Ginkgo biloba (Japanse tempelboom) tinctuur 3 ml

Ingrediënten van Nova Vitae Ginkgo Biloba Forte Tinctuur:
Ginkgo biloba, alcohol, water.
Alcoholgehalte ca. 30% Vol.

Gebruik van Nova Vitae Ginkgo Biloba Forte Tinctuur 100 ml:
Volwassenen nemen 2 maal daags 30 druppels na de maaltijd in met wat water tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional.
Raadpleeg een deskundige bij zwangerschap, borstvoeding of medicijngebruik.
De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding maar kan wel een goede aanvulling zijn.

Voor het hele assortiment van Nova Vitae gaat u naar de merkpagina van Nova Vitae  op www.nova-vitae.com

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ginkgo Biloba Forte Tinctuur 100 ml – Nova Vitae” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *