Iodine from Organic Seaweed 60 capsules – Dr. Mercola

  • Productnummer: 12742 / 038
  • EAN: 810094212742

24,95

Toepassing van Dr. Mercola Iodine From Organic Seaweed:

Jodium ondersteunt vele aspecten van de gezondheid, waaronder de schildklier, energieniveaus, gewicht, hersenfunctie en stemming, vruchtbaarheid en nog veel meer.*

Zo belangrijk als jodium kan zijn voor de gezondheid, wordt geschat dat ongeveer 30% van de wereldbevolking een tekort aan jodium heeft, en de niveaus in Amerikanen zijn de afgelopen decennia met meer dan 50% gedaald, vanwege factoren zoals het drinken van gefluorideerd water, het eten van voedsel dat is geteeld met herbiciden en pesticiden, en het beperken van zout en dierlijke voedingsmiddelen rijk aan jodium.

Gelukkig kunnen zeeplanten, of eenvoudigweg zeewier, op een zachte en effectieve manier zorgen voor de aanvullende jodium die je mogelijk nodig hebt.*

Onze Gecertificeerde Organische Jodium van Organisch Zeewier is gemaakt van biologische hele Ascophyllum nodosum, een uitstekende bron van van nature voorkomend jodium in de vorm die je lichaam kan gebruiken. Dit maakt deze bron van jodium zo uitzonderlijk:

Het wordt wild geoogst uit de afgelegen zeearmen van de Schotse Buiten-Hebriden. De ongerepte wateren waarin het duurzaam wordt geoogst met gespecialiseerde schepen worden zorgvuldig gecontroleerd en beheerd, met exclusieve oogstrechten van de Crown Estate, een overheidsinstantie van de Schotse regering belast met het beheer van land en eigendommen in Schotland. Als onderdeel van het brede scala aan kwaliteits- en veiligheidstests die op het zeewier worden uitgevoerd, wordt elke individuele batch geanalyseerd voor volledige en transparante traceerbaarheid. Het zeewier wordt zorgvuldig gedroogd en gemalen met gepatenteerde technologieën die zijn ontworpen om de hoge nutritionele kwaliteit te behouden, resulterend in hoogwaardige en volledig traceerbare productie van zee tot schap. De fabriek waarin het wordt verwerkt heeft milieu- en duurzaamheidsprijzen gewonnen. Elke portie van twee capsules Iodine from Organic Seaweed levert 650 mcg jodium.

Ondersteun je schildkliergezondheid en meer met Jodium van Biologisch Zeewier.

Samenstelling van Dr. Mercola Iodine From Organic Seaweed:
2 capsules bevatten:
Jodium (uit biologisch zeewier (Ascophyllum nosodum) 650 mcg

Ingrediënten van Dr. Mercola Iodine From Organic Seaweed:
Biologisch* jodium, biologische capsule (Pullalan), biologisch guargom, biologisch acaciagom, biologische agavevezels, biologische rijstzemelen, biologische agavesiroop.

*Biologisch overeenkomstig Amerikaanse wetgeving
Dit product is gegarandeerd GMO-vrij, glutenvrij en sojavrij. 

Gebruik van Dr. Mercola Iodine From Organic Seaweed:
U neemt dagelijks als voedingssupplement 2 capsules bij voorkeur bij de hoofdmaaltijd tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional.
De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Een gezonde levensstijl en een evenwichtige en gevarieerde voeding zijn erg belangrijk. Een supplement van Dr. Mercola is daarom geen vervanging van een gevarieerde voeding of een evenwichtige levensstijl maar kan wel een goede aanvulling zijn.

Voor het hele assortiment van Dr. Mercola gaat u naar onze merkpagina van Dr. Mercola op onze website.

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Iodine from Organic Seaweed 60 capsules – Dr. Mercola” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *