Joint Formula 90 tabletten – Dr. Mercola

  • Productnummer: 31356 / 041
  • EAN: 0810487031356

67,95

Toepassing van Dr. Mercola Joint Formula:
Naar schatting lijden alleen al in de VS 140 miljoen volwassenen aan een of andere gewrichts- of bindweefselaandoening waardoor ze niet ten volle kunnen genieten van wat ze het liefste doen. En naarmate de bevolking ouder wordt, zal dat aantal blijven stijgen.

Traditionele behandelingen pakken meestal de symptomen aan en niet de oorzaak. Elke verlichting die u krijgt is meestal tijdelijk – simpelweg omdat het niet de oorzaak aanpakt die onder de pijn en stijfheid zit.

Bovendien is het klinisch bewezen dat de meeste traditionele behandelingen slechts beperkt effectief zijn. Veel behandelingen hebben ook aanzienlijke en zelfs potentieel ernstige bijwerkingen, waaronder risico’s voor uw hart en darmen en afhankelijkheidsproblemen.

Studies suggereren dat glucosamine en chondroïtine mogelijk niet alle voordelen bieden die gebruikers verwachten. Glucosamine is vaak afgeleid van schaaldieren, een veelvoorkomend allergeen, en het kan invloed hebben op de manier waarop uw lichaam met suiker omgaat. Chondroïtine moleculen zijn groot en kunnen voor sommigen moeilijk verteerbaar zijn.

De Joint Formula van Dr. Mercola bevat een uniek gepatenteerd, snelwerkend ingrediënt dat verder gaat dan glucosamine en chondroïtine.

Rechtstreeks uit echte, vers gekraakte eieren, biedt Natural Eggshell Membrane, of NEM® merk eierschaal membraan matrix de belangrijke bouwstenen collageen, elastine, GAG’s en andere eiwitten om de stabiliteit en flexibiliteit van uw gewrichten te ondersteunen en uw gewrichtskraakbeen te helpen onderhouden.

Om dit hoogwaardige voedingssupplement voor de gewrichten volledig te maken, zijn er drie extra gewricht ondersteunende ingrediënten toegevoegd zoals Astaxanthine, Boswellia en Hyaluronzuur. Een volledig formule:

– Voorkomen en vertragen van schade aan gewrichten door vrije radicalen.
– De bindweefsels van uw lichaam te ondersteunen.
– synoviale vloeistoffen te produceren om uw gewrichten te smeren.

Samenstelling van Dr. Mercola Joint Formula:
Elke tablet (is een dagdosering) bevat:
Vitamine C (als ascorbylpalmitaat) 1 mg
Calcium (uit eierschaal membraan) 70 mg
Eierschaal membraan 500 mg
Indische Wierook (Boswellia serrata extract 75 mg
Hyaluronzuur (natriumhyaluronaat) 30 mg
Astaxanthine (Haematococcus pluvialis) extract 2 mg

Ingrediënten van Dr. Mercola Joint Formula:
Vitamine C, calcium, eierschaal, hyalyuronzuur, astaxanthine, microkristallijne cellulose, HPMC, biologische carnauba was, natriumalginaat, siliciumdioxide, erwtenproteïne, biologische coating (tapioca, maltodextrine, biologische zonnebloemlecithine, biologisch palmolie, biologisch guargom, gemengde tocoferolen (uit zonnebloem zaad).

Dit product is gegarandeerd vrij van gluten, soja en GMO.

Gebruik van Dr. Mercola Joint Formula:
Volwassenen nemen als voedingssupplement dagelijks 1 tablet bij voorkeur bij een maaltijd tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional.
De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Een gezonde levensstijl en een evenwichtige en gevarieerde voeding zijn erg belangrijk. Een supplement van Dr. Mercola is daarom geen vervanging van een gevarieerde voeding of een evenwichtige levensstijl maar kan wel een goede aanvulling zijn.

Voor het hele assortiment van Dr. Mercola gaat u naar onze merkpagina van Dr. Mercola op www.nova-vitae.com

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Joint Formula 90 tabletten – Dr. Mercola” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *