L Carnosine

Toon filters

Enig resultaat

 
L-carnosine is een stof die van nature in het lichaam wordt aangetroffen, onder meer in spieren, zenuwweefsel, hart en ooglens. Op oudere leeftijd pleegt de hoeveelheid carnosine echter aanzienlijk af te nemen. Voedingsbronnen van carnosine zijn vlees en vis.
L-carnosine is een lichaamseigen stof die in talloze opzichten een gunstige invloed op de gezondheid heeft. Het scala aan gunstige eigenschappen die kunnen worden toegeschreven aan l-carnosine vinden primair hun oorsprong in het feit dat l-carnosine diverse soorten schadelijke stoffen uitschakelt en zodoende het lichaam krachtig beschermt tegen ouderdomsverschijnselen. L-carnosine ondersteunt essentieel de werking van spieren, hersenen en immuunsysteem.
L-Carnosine is een stof die van nature in het lichaam wordt aangetroffen, onder meer in spieren, zenuwweefsel, hart en ooglens. Op oudere leeftijd pleegt de hoeveelheid carnosine echter aanzienlijk af te nemen. Voedingsbronnen van carnosine zijn vlees en vis. L-carnosine is een lichaamseigen stof die in talloze opzichten een gunstige invloed op de gezondheid heeft. Het scala aan gunstige eigenschappen die kunnen worden toegeschreven aan l-carnosine vinden primair hun oorsprong in het feit dat l-carnosine diverse soorten schadelijke stoffen uitschakelt en zodoende het lichaam krachtig beschermt tegen ouderdomsverschijnselen. L-carnosine ondersteunt essentieel de werking van spieren, hersenen en immuunsysteem.