L-Carnosine with R-ALA 60 capsules – Dr. Mercola

  • Productnummer: 36849
  • EAN: 810487036849

59,95

Toepassing van Dr. Mercola L-Carnosine with R-ALA:

Veel natuurlijke processen in je lichaam kunnen de normale cellulaire veroudering versnellen, waardoor je je ouder kunt voelen en eruit kunt zien dan je bent. Glycatie is een van die processen. Het treedt op wanneer overtollige hoeveelheden voedingssuiker, zoals glucose of fructose, zich binden aan de eiwitten in je lichaam, wat oxidatieve stress veroorzaakt.

Eiwitglycatie en cross-linking – wanneer eiwitten aan elkaar kleven – bevorderen niet alleen snellere cellulaire veroudering, maar kunnen ook de gezondheid van je ogen, hersenen, hart, bloedvaten, spieren, immuunsysteem en meer beïnvloeden.

Gelukkig kan L-carnosine – een effectieve vrije radicalenvanger die je lichaam van nature produceert – ondersteuning bieden voor je algehele gezondheid.* En omdat L-carnosine voornamelijk in vlees voorkomt, kunnen vegetariërs en anderen lage niveaus van deze belangrijke stof hebben.

Om je dubbele antioxidantkracht te bieden voor het ondersteunen van je algehele gezondheid, combineert L-Carnosine met R-ALA:

  • 500 mg (per portie) L-carnosine met 150 mg R-Alpha Lipoic Acid, of R-ALA – een andere even belangrijke antioxidant die de bloed-hersenbarrière kan passeren.
  • Een gestabiliseerde en Bio-Enhanced® vorm van R-Lipoic Acid, die het equivalent van 40 ongestabiliseerde R-Lipoic Acid capsules in één capsule biedt.

Samen werken L-carnosine en R-ALA synergetisch om dubbele antioxidantondersteuning te bieden voor je hart, hersenen, gezichtsvermogen, metabolisme en immuungezondheid.

Samenstelling van Dr. Mercola L-Carnosine with R-ALA:
2 capsules (is een dagdosering) bevatten:
L-Carnosine 500 mg
R-Alfa Liponzuur 150 mg
(van Na-RALA natrium R-Lipoate)

Ingrediënten van Dr. Mercola L-Carnosine with R-ALA:
Carnosine, alfaliponzuur, capsule (HMPC), rijstmeel, rijstzemelenconcentraat, acaciagom, zonnebloemolie.

Gebruik van Dr. Mercola L-Carnosine with R-ALA:
Volwassenen nemen als een voedingssupplement dagelijks 1 capsule bij voorkeur bij de maaltijd tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional.
De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Overleg met uw gezondheidsprofessional, indien u borstvoeding geeft, zwanger bent of medicatie neemt alvorens dit voedingssupplement te gebruiken.

Koel, donker droog en buiten bereik van kinderen bewaren.

Een gezonde levensstijl en een evenwichtige en gevarieerde voeding zijn erg belangrijk. Een supplement van Nova Vitae is daarom geen vervanging van een gevarieerde voeding of een evenwichtige levensstijl maar kan wel een goede aanvulling zijn.

Voor het hele assortiment van Dr. Mercola gaat u naar de merkpagina van Dr. Mercola op nova-vitae.com

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “L-Carnosine with R-ALA 60 capsules – Dr. Mercola” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *