Lion’s Mane Mushroom Extract 30 capsules – Dr. Mercola

  • Productnummer: 13855
  • EAN: 810094213855

39,95

Toepassing van Dr. Mercola Lion’s Mane Mushroom Extract:

Lijkend op de manen van een leeuw terwijl ze groeien, bevatten Lion’s mane-paddenstoelen veel bio-actieve stoffen die potentiële voordelen bieden voor je hersenen, darmen, zenuwstelsel, stemming, immuun- en metabolische gezondheid. Met een sterke geschiedenis van traditioneel gebruik in Azië en Europa, biedt ons zorgvuldig verkregen, water-geëxtraheerde Organische Lion’s Mane Paddenstoelenextract je een waardevol hulpmiddel ter ondersteuning van je fysiologische, cognitieve, spijsverterings- en immuungezondheid.*

Hoogtepunten
Ons Organische Lion’s Mane Paddenstoelenextract is een van nature krachtig paddenstoelenextract dat ondersteuning biedt voor stemming, cognitie, spijsvertering en een gezond immuunsysteem.*
Gemaakt van het paddenstoelvruchtlichaam afkomstig uit de VS en Europa, levert deze organische formule 500 mg paddenstoelenextract en is gestandaardiseerd op 25% beta-glucanen, wat 125 mg beta-glucanen per capsule oplevert.
Gegroeid op natuurlijke eiken- en esdoornstammen die de natuurlijke habitat van een paddenstoel nabootsen, bevatten de vruchtende paddenstoellichamen hogere hoeveelheden en een grotere diversiteit aan bio-actieve verbindingen, zoals beta-glucanen, polysacchariden, hericenonen en erinacines, dan normaal in een laboratorium gekweekte paddenstoelen.
Volgens Dr. Mercola’s overtuiging om de beste kwaliteitsproducten te leveren, wordt ons Organische Lion’s Mane Paddenstoelenextract herhaaldelijk getest om een schoon, krachtig product te garanderen dat overeenkomt met wat er op het etiket staat.
Ontwikkeld met jou in gedachten, worden Dr. Mercola’s arts-geformuleerde producten alleen gemaakt met ingrediënten die voldoen aan onze premium kwaliteitsnormen. Sinds 1997 zijn we al meer dan twee decennia een betrouwbare bron in natuurlijke gezondheid.

Samenstelling van Dr. Mercola Lion’s Mane Mushroom Extract:
Elke capsule (is een dagdosering) bevat:
Lion’s Mane (Hericium erinaceus) paddenstoelen vruchtlichaam extract 500 mg
Beta glucanen 125 mg

Ingrediënten van Dr. Mercola Lion’s Mane Mushroom Extract:
Paddenstoel, capsule (pullalan), guargom, acaciagom, agavevezels, rijstzemelen, agavesiroop.

Dit product is gegarandeerd vrij van gluten, tarwe, gist, melk, lactose, soja, kunstmatige kleur-, smaak-, en zoetstoffen en conserveringsmiddelen.

Dit product is geschikt voor zowel vegetariërs als voor veganisten.
Dit product is Non-GMO.

Gebruik van Dr. Mercola Lion’s Mane Mushroom Extract:
Volwassenen nemen als voedingssupplement bij elke maaltijd 1 capsule tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional.
De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Een gezonde levensstijl en een evenwichtige en gevarieerde voeding zijn erg belangrijk. Een supplement van Dr. Mercola is daarom geen vervanging van een gevarieerde voeding of een evenwichtige levensstijl maar kan wel een goede aanvulling zijn.

Voor het hele assortiment van Dr. Mercola gaat u naar onze merkpagina van Dr. Mercola op www.nova-vitae.com

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lion’s Mane Mushroom Extract 30 capsules – Dr. Mercola” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *