Liposomal Hyaluronic Acid 30 capsules – Dr. Mercola

  • Productnummer: 13374
  • EAN: 810094213374

29,95

Toepassing van Dr. Mercola Liposomal Hyaluronic Acid:

Hyaluronzuur (HA) is een fundamentele verbinding die je lichaam van nature aanmaakt. Ongeveer de helft van de voorraad van je lichaam bevindt zich in je huid binnen de dermis en epidermis, maar het is ook geconcentreerd in je synoviale vloeistof, gewrichten en pezen, skeletweefsels, hartkleppen, longen, en de membranen en lenzen van je ogen.

Onderzoek toont aan dat hyaluronzuur fungeert als een schokdemper, hydratatie en smering biedt aan je gewrichten voor comfortabele, flexibele beweging. Door te helpen de ruimte binnen je weefsels en tussen je cellen op te vullen, ondersteunt HA de groei van kraakbeen en botten en helpt het de integriteit van je cellen te behouden. HA ondersteunt zelfs gezonde ontstekingsreacties en immuunfunctie.*

Helaas daalt de natuurlijke productie van hyaluronzuur in je lichaam met maar liefst 50% tegen de tijd dat je 50 jaar bereikt. Orale HA-supplementen worden doorgaans niet goed opgenomen omdat ze snel worden afgebroken in je maagdarmkanaal.

Maar we hebben een manier gevonden om je te helpen dat grote probleem te overwinnen door gebruik te maken van LipoVantage™-technologie. Ons Liposomale Hyaluronzuur combineert Hyaluronzuur met beschermende liposomen in een stabiele poedervorm om te voorzien in:

  • Een meerlagige coating om het hyaluronzuur te beschermen totdat het je dunne darm bereikt, waar het in je bloedbaan wordt opgenomen.
  • Een verbeterde mogelijkheid voor de actieve ingrediënten om je cellen en weefsels direct te bereiken voor een betere opname en benutting.
  • Eigenschappen voor verlengde afgifte van het hyaluronzuur voor maximaal voordeel en minimale nadelige effecten.

De deeltjesgrootte speelt een sleutelrol bij de opname van hyaluronzuur. Door uitgebreid testen hebben we de ideale liposoomdeeltjesgrootte bereikt om maximale opname voor Liposomaal Hyaluronzuur te garanderen.

Vastere, jeugdiger uitziende huid en meer comfort en flexibiliteit van je botten en gewrichten kunnen van jou zijn wanneer je helpt het hyaluronzuur aan te vullen dat je lichaam mogelijk mist.

Samenstelling van Dr. Mercola Liposomal Hyaluronic Acid:
Elke capsule (is een dagdosering) bevat:
LipoVantage Liposomale Hyaluronzuur 100 mg

Ingrediënten van Dr. Mercola Liposomal Hyaluronic Acid:
Hyaluronzuur, rijstmeel, acaciagom, plantaardige capsule (hydroxypropylmethylcellulose), L-leucine, zonnebloemlecithine, siliciumdioxide.

Dit product is gegarandeerd vrij van gluten, tarwe, gist, melk, lactose, soja, kunstmatige kleur-, smaak-, en zoetstoffen en conserveringsmiddelen.
Dit product is geschikt voor zowel vegetariërs als veganisten.
Dit product is Non-GMO.

Gebruik van Dr. Mercola Liposomal Hyaluronic Acid:
Volwassenen nemen dagelijks 1 capsule bij voorkeur bij de maaltijd tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional.
De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Koel, donker droog en buiten bereik van kinderen bewaren.

Een gezonde levensstijl en een evenwichtige en gevarieerde voeding zijn erg belangrijk. Een supplement van Nova Vitae is daarom geen vervanging van een gevarieerde voeding of een evenwichtige levensstijl maar kan wel een goede aanvulling zijn.

Voor het hele assortiment van Dr. Mercola gaat u naar de merkpagina van Dr. Mercola op nova-vitae.com

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Liposomal Hyaluronic Acid 30 capsules – Dr. Mercola” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *