Liposomal Pregnenolone plus DHEA 30 capsules – Dr. Mercola

  • Op voorraad op andere locatie (5 tot 7 werkdagen levertijd)
  • Verlanglijst
  • Productnummer: 14159
  • EAN: 810094214159

39,95

Toepassing van Dr. Mercola Liposomal Pregnenolone plus DHEA:

Pregnenolon en DHEA zijn twee hormonen waarvan de meeste volwassenen kunnen profiteren, omdat na de leeftijd van 35 jaar de niveaus van beide hormonen snel afnemen. Dit leidt tot lagere niveaus van andere belangrijke secundaire hormonen voor de gezondheid, zoals progesteron, testosteron en aldosteron. Ons geavanceerde LipoVantage® Liposomale Pregnenolon en DHEA bevordert de vorming van deze waardevolle hormonen om een gezonde balans te behouden en om de mogelijk schadelijke effecten van overmatig cortisol, geassocieerd met stress, tegen te gaan.*

Highlights:
– Liposomale Pregnenolon Plus DHEA ondersteunt de immuungezondheid, het fysieke en psychologische welzijn, spierkracht, botdichtheid, cognitie en hormonale balans.*
– Geformuleerd met 50 mg Pregnenolon en 10 mg DHEA, of dehydroepiandrosteron, biedt Liposomale Pregnenolon Plus DHEA optimale doseringen van elk, maar niet te veel om de delicate hormoonbalans te verstoren.
– LipoVantage® Advanced Liposomal Technology is een geavanceerd afgiftesysteem dat de biologische beschikbaarheid verhoogt en een continue aanvoer van ingrediënten biedt om gezonde, gebalanceerde niveaus van Pregnenolon en DHEA, en hun afgeleide hormonen, te ondersteunen.
– Volgens Dr. Mercola’s overtuiging om de beste kwaliteitsproducten te leveren, is onze formule vrij van GGO’s, gluten en soja.
– Ontwikkeld met jou in gedachten, zijn Dr. Mercola’s arts-geformuleerde producten alleen gemaakt met ingrediënten die voldoen aan onze premium kwaliteitsnormen. Sinds 1997 zijn we al bijna drie decennia een vertrouwde bron in natuurlijke gezondheid.

Samenstelling van Dr. Mercola Liposomal Pregnenolone plus DHEA:
LipoVantage® Liposomale Pregnenolone 50 mg
LipoVantage® Liposomale DHEA (Dehydroepiandrosterone) 10 mg

Ingrediënten van Dr. Mercola Liposomal Pregnenolone plus DHEA:
Pregnenolone, DHEA, acaciagom, rijstzetmeel, capsule (hydroxypropylmethylcellulose) zonnebloemlecithine.

Dit product is gegarandeerd GMO-vrij, glutenvrij en sojavrij.
Dit product is geschikt voor zowel vegetariërs als veganisten.

Gebruik van Dr. Mercola Liposomal Pregnenolone plus DHEA:
Volwassenen nemen dagelijks als voedingssupplement 1 capsule bij voorkeur bij de hoofdmaaltijd tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Een gezonde levensstijl en een evenwichtige en gevarieerde voeding zijn erg belangrijk. Een supplement van Dr. Mercola is daarom geen vervanging van een gevarieerde voeding of een evenwichtige levensstijl maar kan wel een goede aanvulling zijn.

Voor het hele assortiment van Dr. Mercola gaat u naar onze merkpagina van Dr. Mercola op www.nova-vitae.com

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Liposomal Pregnenolone plus DHEA 30 capsules – Dr. Mercola” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *