Liposomal Vitamin C 180 capsules – Dr. Mercola

  • Productnummer: 01559
  • EAN: 0813006015592

54,95

Toepassing van Dr. Mercola Liposomal Vitamin C:
Vitamine C is een van de krachtigste en meest veelzijdige van alle noodzakelijke voedingsstoffen.
Het biedt tientallen voordelen voor uw lichaam, waaronder een gezond immuunsysteem, een optimale gezondheid van hart en bloedvaten en bescherming tegen schadelijke vrije radicalen.

Zonder deze vitamine kan vrijwel geen enkel systeem in uw lichaam – van uw botten en gewrichtsbanden tot uw ogen en hersenen – optimaal functioneren.

Maar er is een nadeel aan het gebruik van traditionele orale vitamine C… De biologische beschikbaarheid ervan is vaak laag, wat betekent dat je bij hogere doses spijsverteringsproblemen kunt krijgen en de opname in het bloed tegenvalt.

Omdat vitamine C zo belangrijk is, wil je er zeker van zijn dat je optimale opname krijgt met het supplement dat je neemt. Liposomale Vitamine C biedt een innovatieve en unieke effectieve manier om je dieet aan te vullen met vitamine C:

  • Maakt gebruik van liposomale technologie voor biologische beschikbaarheid en gastro-intestinale beschermingsvoordelen.
  • Bevat fosfolipiden die helpen bij de vorming van liposomen in de maag, waardoor de vitamine C wordt beschermd
  • Bevat een emulgator op basis van zonnebloemlecithine, waardoor het gebruik van soja volledig wordt vermeden.
  • Levert vitamine C in een hoogwaardige, goed gesloten Licaps®-capsule, een geavanceerd orale toedieningssysteem dat superieur kan zijn aan andere orale toedieningssystemen wat betreft bescherming tegen lekken.
  • Wordt geproduceerd door een wereldwijd toonaangevende fabrikant met meer dan een eeuw ervaring in innovatieve toedieningstechnologieën

Deze vitamine C capsules zijn echt ideaal in gebruik.
Liposomale vitamine C wordt tot wel 5 keer beter opgenomen in de bloedbaan dan gewone vitamine C en dat geeft een vertrouwd gevoel.

Vitamine C functioneert in het lichaam als een wateroplosbare antioxidant en speelt een belangrijke rol als vrijeradicalenvanger.
Het maakt onderdeel uit van een complex systeem van lichaamseigen antioxidanten, antioxidanten uit de voeding en antioxidant-enzymen met onderlinge afhankelijkheden en interacties.

Wat andere zeggen over de Liposomale Vitamine C van Dr. Mercola:

Als het gaat om de ondersteuning van ons immuunsysteem en de algehele gezondheid, is vitamine C altijd al een veelgebruikte voedingsstof geweest. Maar wat als er een manier was om de voordelen ervan te vergroten en de absorptie te optimaliseren? Dr. Mercola’s Liposomale Vitamine C – een geavanceerd product ontworpen om een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop we deze essentiële vitamine supplementeren.

Liposomale toedieningssystemen hebben de laatste jaren veel aandacht gekregen vanwege hun vermogen om de absorptie en biologische beschikbaarheid van voedingsstoffen te verbeteren. Dr. Mercola’s Liposomale Vitamine C benut de kracht van liposomen om ervoor te zorgen dat uw lichaam maximaal profiteert van deze essentiële voedingsstof.

Wat zijn liposomen precies? Dit zijn kleine, bolvormige blaasjes bestaande uit een dubbele laag fosfolipiden, vergelijkbaar met de structuur van onze celmembranen. Door de unieke structuur van liposomen kunnen ze voedingsstoffen inkapselen, ze beschermen tegen afbraak en ze rechtstreeks afleveren aan de cellen die ze het meest nodig hebben. In het geval van Liposomale Vitamine C betekent dit dat meer van de voedingsstof uw bloedbaan en weefsels kan bereiken, waardoor de effectiviteit ervan wordt gemaximaliseerd.

De voordelen van liposomale technologie gaan verder dan alleen verbeterde absorptie. Liposomen helpen ook de barrières van het spijsverteringsstelsel te omzeilen, waaronder de maag en darmen, waar de opname van voedingsstoffen kan worden belemmerd. Dit zorgt ervoor dat een hoger percentage van de Vitamine C direct in de cellen terecht komt, waardoor het biologisch beter beschikbaar en krachtiger is.

Dr. Mercola’s Liposomale Vitamine C biedt een aantal voordelen:
1. Verbeterde Absorptie: Het liposomale afleveringssysteem verhoogt de absorptie van Vitamine C, waardoor het lichaam het beter kan gebruiken.
2. Krachtige antioxidant: Vitamine C is een krachtige antioxidant die cellen helpt beschermen tegen oxidatieve stress en het immuunsysteem, de collageenproductie en het algehele welzijn ondersteunt.
3. Ondersteuning van het immuunsysteem: Door het immuunsysteem te versterken, kan Liposomale Vitamine C helpen bij de verdediging tegen omgevingsstress en een gezonde immuunrespons bevorderen.
4. Productie van collageen: Vitamine C speelt een cruciale rol in de synthese van collageen, een eiwit dat een gezonde huid, gewrichten en bindweefsel ondersteunt.
5. Handig en gemakkelijk te gebruiken: Dr. Mercola’s Liposomale Vitamine C is beschikbaar in een gemakkelijk in te nemen vloeibare vorm, waardoor het handig is voor dagelijkse suppletie.

Samenstelling van Dr. Mercola Liposomal Vitamin C:
Elke capsule bevat:
Liposomale vitamine C (ascorbinezuur) 500 mg

Ingrediënten van Dr. Mercola Liposomal Vitamin C:
Lecithine (oorsprong: zonnebloem), tryglyceriden (MCT olie), bijenwas, paprika extract (kleurstof).
De capsule is plantaardig en bestaat uit hypromellose en water.

Gebruik van Dr. Mercola Liposomal Vitamin C:
Volwassenen nemen als voedingssupplement dagelijks 2 capsules bij voorkeur bij een maaltijd verdeeld over de dag tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional.
De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Een gezonde levensstijl en een evenwichtige en gevarieerde voeding zijn erg belangrijk. Een supplement van Dr. Mercola is daarom geen vervanging van een gevarieerde voeding of een evenwichtige levensstijl maar kan wel een goede aanvulling zijn.

Voor het hele assortiment van Dr. Mercola gaat u naar onze merkpagina van Dr. Mercola op www.nova-vitae.com

Startverpakking of probeerverpakking deze vitamine C van Dr. Mercola is mogelijk vanaf een verpakking met 60 capsules:
Dr. Mercola liposomal Vitamin C 60 capsules

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Liposomal Vitamin C 180 capsules – Dr. Mercola” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *