Methyl Folate 5000 mcg 30 capsules – Dr. Mercola

  • Productnummer: 30861
  • EAN: 810487030861

32,95

Toepassing van Dr. Mercola Methyl Folate 5000 mcg:

In de wereld van vandaag kom je dagelijks onvermijdelijk in aanraking met zware metalen en schadelijke chemicaliën. Van het voedsel dat je eet tot de lucht die je inademt en je huishoudelijke artikelen, je neemt dagelijks een breed scala aan gifstoffen op.

Een van die schadelijke stoffen, glyphosaat genaamd, is ontdekt in 76% van geteste urinemonsters bij mensen. Omdat het alomtegenwoordig wordt gebruikt in genetisch gemanipuleerde (GE) gewassen en nu wordt toegepast op meer dan 120 niet-GE gewassen, is het geen gemakkelijke taak om deze “mogelijke kankerverwekker” te vermijden.

Voeg aan deze blootstelling de zware metalen toe, zoals kwik, aluminium, cadmium, arseen en lood, die zich kunnen ophopen in je botten, darmen, hersenen, nieren en weefsels door voedsel, water, tandvullingen, persoonlijke verzorgingsproducten en huishoudelijke benodigdheden. Het kan voelen als een eindeloze strijd om er vanaf te komen.

Het goede nieuws is dat er een weinig bekende vorm van foliumzuur is die je lichaam kan helpen om deze ongewenste stoffen te verwijderen.* Veel mensen nemen het verkeerde type – foliumzuur – wat de zaken eigenlijk kan verergeren en je lichaam kan verhinderen de juiste vorm van foliumzuur te gebruiken.

Onze Methyl Folaat bevat 5-MTHF foliumzuur, de juiste vorm van foliumzuur die kan…

Je weefsels en cellen helpen om ongewenste stoffen, zoals glyphosaat, zware metalen en potentieel schadelijke chemicaliën, af te voeren of vrij te geven.* Je cellen en weefsels voorzien van de juiste en biologisch beschikbare vorm van foliumzuur voor een gezonde celgroei en celdeling.* Je lichaam helpen bij de juiste methylering en de belasting van je lever verminderen om zijn voorraad methyl en glutathion te behouden.* Deze unieke vorm van foliumzuur is met name essentieel als je een van de geschatte 40 tot 50% van de mensen bent die een mutatie hebben in het gen dat de methyleringscyclus van je lichaam controleert. Folaat met 5-MTHF is de vorm die je nodig hebt om de juiste verwijdering van zware metalen en chemicaliën zoals glyphosaat uit je lichaam te ondersteunen.*

Door te suppleren met onze Methyl Folaat, verlicht je de ongewenste stress op je lever om een van zijn belangrijkste taken uit te voeren – je lichaam helpen zichzelf te reinigen en celbeschadigende toxines te verwijderen.*

Dier- en menselijke studies over onze 5-MTHF Methyl Folaat tonen aan dat het een verbeterde orale biologische beschikbaarheid heeft in vergelijking met foliumzuur en andere vormen van gereduceerd foliumzuur.* Bovendien passeert het de maagbarrière en wordt voornamelijk in de dunne darm opgenomen, wat zorgt voor een hogere opname van foliumzuur.

Samenstelling van Dr. Mercola Methyl Folate 5000 mcg:
1 capsule bevat:
Folaat 8335 mcg DFE
waarvan 5000 mcg Folaat van 6S)-5-methyltetrahydrofolic acid, glucosamine zout

Ingrediënten van Dr. Mercola Methyl Folate 5000 mcg:
Folaat, microkristallijne cellulose, capsule (hydroxypropylmethylcellulose), siliciumdioxide.

Dit product is gegarandeerd vrij van GMO, gluten en soja.

Gebruik van Dr. Mercola Methyl Folate 5000 mcg:
U neemt dagelijks als voedingssupplement 1 capsule bij voorkeur bij een maaltijd tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional.
De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Een gezonde levensstijl en een evenwichtige en gevarieerde voeding zijn erg belangrijk. Een supplement van Dr. Mercola is daarom geen vervanging van een gevarieerde voeding of een evenwichtige levensstijl maar kan wel een goede aanvulling zijn.

Voor het hele assortiment van Dr. Mercola gaat u naar onze merkpagina van Dr. Mercola op onze website.

 

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Methyl Folate 5000 mcg 30 capsules – Dr. Mercola” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *