MSM Sulfur Complex 60 capsules – Dr. Mercola

  • Productnummer: 15004
  • EAN: 0813006015004

24,95

Toepassing van Dr. Mercola MSM Sulfur Complex:

Zwavel is een van de meest overvloedige mineralen in je lichaam, maar toch wordt het vaak over het hoofd gezien.

Uw lichaam heeft zwavelverbindingen nodig om de vorm en de goede werking van zijn eiwitten te behouden. Deze verbindingen zijn van vitaal belang voor uw haar, huid en nagels, maar nog belangrijker, voor flexibel bindweefsel en kraakbeen rond uw gewrichten.

Zwavel speelt ook een sleutelrol in de ontgiftingsprocessen en energieproductie van je lichaam en verbetert je glutathionproductie.

Hoe belangrijk zwavel ook is voor de gezondheid, veel mensen krijgen er niet genoeg van binnen. MSM is een organische vorm van zwavel en een krachtige antioxidant die 34% zwavel bevat. Ons MSM-Sulfur Complex biedt MSM en andere waardevolle ingrediënten om u te helpen de zwavel binnen te krijgen die u nodig hebt:

– OptiMSM® (Methylsulfonylmethaan) – Het distillatieproces van onze fabrikant garandeert een 99,9% zuiver en consistent MSM in OptiMSM® Dit optimale MSM ondersteunt gewrichten, kraakbeen en bindweefsel en helpt de effecten van cellulaire veroudering te verminderen om u te helpen uw actieve levensstijl te behouden.
– Trimethylglycine (TMG) – Ook bekend als betaïne, is een actief bestanddeel van choline en speelt samen met foliumzuur een belangrijke rol bij de methylering. TMG kan ook fungeren als een molecuul om de waterhuishouding in uw cellen te helpen regelen en uw cardiovasculaire gezondheid te ondersteunen door een methylgroep te doneren om homocysteïne te reduceren tot L-methionine.*
– R-alfaliponzuur (van natrium-alfaliponaat) – Vanwege zijn vermogen om het glutathiongehalte te verhogen en zijn gemakkelijke opname bij orale inname, hebben we alfaliponzuur (ALA) in deze formule opgenomen.
– Groenten mengsel met organische zwavel – In bepaalde groenten komen van nature organische zwavelverbindingen voor. Een dergelijke groep voedingsstoffen, isothiocyanaten genaamd, is afgeleid van zwavelhoudende verbindingen in kruisbloemige groenten zoals broccoli, boerenkool en groene kool. Allicine, een andere organische zwavelverbinding, is de heilzame fytochemie in knoflook.
Om uw ontgiftingstrajecten extra te ondersteunen, raden wij aan MSM Sulfur Complex te nemen met onze NAC met Mariadistel.

* R-alfaliponzuur (R-ALA) is de voorkeursvorm van liponzuur, die superieur is in stabilisatie en tot 21 keer grotere biologische beschikbaarheid kan bieden.*

Samenstelling van Dr. Mercola MSM Sulfur Complex:
OptiMSM® 1000 mg
TMG (Trimethylgycine) 100 mg
R-Alfaliponzuur 25 mg
Zwavel mengsel uit biologische voeding 25 mg
waarin: Broccoli, Knoflook, Groene kool en Boerenkool.

Ingrediënten van Dr. Mercola MSM Sulfur Complex:
Overige ingrediënten: capsule (hydroxypropylmethylcellulose), microkristallijne cellulos, siliciumdioxide.

Gebruik van Dr. Mercola MSM Sulfur Complex:
U neemt dagelijks 2 capsules bij voorkeur bij de maaltijd tenzij anders voorgeschreven door uw gezondheidsprofessional.
De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Een gezonde levensstijl en een evenwichtige en gevarieerde voeding zijn erg belangrijk. Een supplement van Dr. Mercola is daarom geen vervanging van een gevarieerde voeding of een evenwichtige levensstijl maar kan wel een goede aanvulling zijn.

Voor het hele assortiment van Dr. Mercola gaat u naar onze merkpagina van Dr. Mercola op www.nova-vitae.com

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “MSM Sulfur Complex 60 capsules – Dr. Mercola” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *