Nattokinase 2000 FU 270 capsules – Doctor’s Best

  • Productnummer: DRB-002531
  • EAN: 0753950002531

64,95

Toepassing van Doctor’s Best Nattokinase 2000 FU:

Nattokinase is een enzym dat afkomstig is uit “natto”, een traditioneel Japans voedsel dat wordt gemaakt door sojabonen te fermenteren met de bacterie Bacillus subtilis. Dit fermentatieproces resulteert in een plakkerig, ietwat sterk ruikend product met een bijzondere smaak.

Wat nattokinase interessant maakt, is dat het bepaalde gezondheidsbevorderende eigenschappen lijkt te hebben, voornamelijk vanwege zijn vermogen om bloedklonters te ontbinden en zo mogelijk bij te dragen aan de gezondheid van het cardiovasculaire systeem.

Nattokinase werkt als een fibrinolytisch enzym, wat betekent dat het helpt bij het afbreken van fibrine, een eiwit dat betrokken is bij de vorming van bloedstolsels. Overmatige ophoping van fibrine kan leiden tot de vorming van stolsels, die het risico op aandoeningen zoals hartaanvallen en beroertes kunnen verhogen.

Er zijn verschillende studies die suggereren dat nattokinase kan helpen bij het verbeteren van de bloedstroom en het verminderen van de bloeddruk. Het wordt ook onderzocht op andere mogelijke gezondheidsvoordelen, zoals het ondersteunen van de cognitieve gezondheid en het verbeteren van de gezondheid van de spijsvertering.

Hoewel nattokinase veelbelovend is, zijn er meer grootschalige, klinische studies nodig om de veiligheid, effectiviteit en optimale dosering ervan volledig te begrijpen. Mensen die bloedverdunners gebruiken of een bloedingsstoornis hebben, moeten medisch advies inwinnen voordat ze nattokinase als supplement nemen, aangezien het bloedverdunnende eigenschappen heeft.

Doctor’s Best Nattokinase bevat het enzym nattokinase waaruit Vitamine K2 is verwijderd. Er is aangetoond dat Nattokinase een gezond bloedsomloopstelsel ondersteunt door te helpen normale niveaus van fibrinogeen in het bloed te behouden.

Samenstelling van Doctor’s Best Nattokinase 2000 FU:
Elke plantaardige capsule bevat:
Nattokinase 2000 FU*
* Fibrinolytic Units

Wat zijn Fibrinolytic Units?
Fibrinolytische eenheden (of fibrinolytic units, FU) zijn een maateenheid die wordt gebruikt om de activiteit van enzymen aan te geven die fibrine afbreken. Fibrine is een eiwit dat een cruciale rol speelt bij de bloedstolling. Wanneer een bloedvat beschadigd is, is fibrine het eiwit dat helpt bij de vorming van een bloedstolsel om het bloeden te stoppen.

Ingrediënten van Doctor’s Best Nattokinase 2000 FU:
Nattokinase, maltodextrine (vulstof waardoor de Nattokinase tot een beheersbare hoeveelheid wordt gebracht om de capsule te vullen), hypromellose (plantaardige capsule), magnesiumstearaat (plantaardig).

Dit product is geschikt voor zowel vegetariërs als veganisten. 
Dit product is gegarandeerd vrij van GMO.
Dit product bevat soja.

Gebruik van Doctor’s Best Nattokinase 2000 FU:

Gebruik voor volwassenen: Neem dagelijks 1 capsule in, tussen de maaltijden door, of zoals aanbevolen door een voedingsdeskundige arts.

Dit betekent dat je als volwassene elke dag één capsule van dit product moet innemen. Je moet dit doen tussen de maaltijden door, dus niet tijdens het ontbijt, de lunch of het avondeten. Als je arts of een andere medische professional met kennis van voeding echter andere instructies geeft, moet je hun advies volgen.

WAARSCHUWING:
Gebruik dit product niet als u zwanger bent of borstvoeding geeft, allergisch bent voor soja, of als u bloedverdunnende medicijnen gebruikt. Raadpleeg een arts voordat u dit product inneemt.

Dit betekent dat er bepaalde mensen zijn die dit product beter niet kunnen gebruiken, namelijk mensen die zwanger zijn of borstvoeding geven, mensen die allergisch zijn voor soja, en mensen die bloedverdunnende medicijnen nemen. Als je tot een van deze groepen behoort, is het belangrijk om eerst een arts te raadplegen voordat je dit product inneemt.

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Nattokinase 2000 FU 270 capsules – Doctor’s Best” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *