Nattokinase 2000 FU 60 capsules – Dr. Mercola

  • Productnummer: 14142
  • EAN: 810094214142

42,95

Toepassing van Dr. Mercola Nattokinase 2000 FU:
In tegenstelling tot spijsverteringsenzymen komen proteolytische enzymen – zoals Nattokinase en Lumbrokinase – wanneer ze tussen de maaltijden worden ingenomen, snel in je bloedbaan terecht en helpen ze je bloed schoon te maken. In je weefsels en organen gaan ze op zoek naar en vernietigen ze eiwitten, zoals fibrine, die daar niet thuishoren. Met een lange geschiedenis van gebruik in Oosterse culturen als onderdeel van natto, een traditioneel gerecht in Japan, ondersteunt Nattokinase een optimale hartgezondheid en een gezonde bloeddoorstroming door je hele lichaam.*


Highlights:

– Nattokinase wordt geproduceerd door Bacillus subtilis natto en helpt je lichaam bij het afbreken van ongewenste eiwitten om je cardiovasculaire systeem te ondersteunen.*
– Dit unieke proteolytische enzym helpt een gezonde ontstekingsreactie, gezonde circulatie en gebalanceerde energieniveaus te ondersteunen.*
– Onze Nattokinase levert 2.000 FU Nattokinase-enzym in capsules met vertraagde afgifte om ervoor te zorgen dat de inhoud je darmen bereikt voor een goede vertering en opname.
– Volgens Dr. Mercola’s overtuiging om de beste kwaliteitsproducten te leveren, heeft elke capsule een gestandaardiseerde activiteit en is het GGO-vrij, zodat je precies weet wat je krijgt.
– Ontwikkeld met jou in gedachten, zijn Dr. Mercola’s arts-geformuleerde producten alleen gemaakt met ingrediënten die voldoen aan onze premium kwaliteitsnormen. Sinds 1997 zijn we al bijna drie decennia een vertrouwde bron in natuurlijke gezondheid.

Samenstelling van Dr. Mercola Nattokinase 2000 FU:
Elke capsule bevat:
Nattokinase 2.000 FU

Ingrediënten van Dr. Mercola Nattokinase 2000 FU:
Rijstmeel, rijstzetmeel, Nattokinase, vertraagde afgifte capsule (hydroxypropylmethylcellulose en gellan gom)

Dit product is gegarandeerd GMO-vrij, glutenvrij en sojavrij.
Dit product is geschikt voor zowel vegetariërs als veganisten.

Gebruik van Dr. Mercola Nattokinase 2000 FU:
Volwassenen nemen dagelijks als voedingssupplement 1 capsule op een lege maag tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional.
Dit product kan 1 tot 2 keer per dag ingenomen worden.
De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Een gezonde levensstijl en een evenwichtige en gevarieerde voeding zijn erg belangrijk. Een supplement van Dr. Mercola is daarom geen vervanging van een gevarieerde voeding of een evenwichtige levensstijl maar kan wel een goede aanvulling zijn.

Voor het hele assortiment van Dr. Mercola gaat u naar onze merkpagina van Dr. Mercola op www.nova-vitae.com

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Nattokinase 2000 FU 60 capsules – Dr. Mercola” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *