Organic Chaga Mushroom 30 tabletten – Dr. Mercola

  • Op voorraad op andere locatie (5 tot 7 werkdagen levertijd)
  • Verlanglijst
  • Productnummer: 32636
  • EAN: 0810487032636

39,95

Toepassing van Dr. Mercola Organic Chaga Mushroom:

Deze biologisch gecertificeerde, in het wild levende chaga paddenstoel uit Lapland is misschien wel de meest unieke paddenstoel die ooit is ‘ontdekt’.

Met de hoogste geregistreerde antioxidantwaarde in een natuurlijk voedingsmiddel bevat de Arctische Chaga niet alleen betaglucanen en voedingsstoffen zoals andere paddenstoelen, maar ook andere biologisch actieve bestanddelen die niet of in veel lagere hoeveelheden aanwezig zijn in andere paddenstoelen.

Als krachtig adaptogeen heeft de Chaga paddenstoel een enorme waarde voor uw algehele dagelijkse gezondheid, evenals potentieel voor immuunsysteem, cellulaire en gastro-intestinale ondersteuning.

Onze biologische Chaga paddenstoel wordt met de hand geoogst van levende Arctische berkenbomen in gecertificeerde biologische gebieden in de wilde bossen van Fins Lapland ten noorden van de poolcirkel. Een gebied dat bekend staat om zijn ecologische duurzaamheidspraktijken, afgelegenheid en schaarse bevolking. de niveaus van verontreinigende stoffen, zware metalen en andere onzuiverheden vallen zelfs onder het detectieniveau.

Vergeleken met chaga die binnenshuis op granen wordt geproduceerd, is onze in het wild gekweekte biologische chaga paddenstoel van berkenbomen hoger in beta glucanen en andere verbindingen, zoals betulinezuur en triterpenoïden.
Deze heilzame bestanddelen zijn uniek voor chaga van berkenbomen, omdat de paddenstoel veel van deze bestanddelen uit de boomschors opneemt.

Deze Organic Chaga Mushroom is een 50/50 mengsel van Organic Chaga Extract en Organic Chaga Powder dat gestandaardiseerd is op polyfenolen, polysacchariden en beta glucanen. Elke portie van één tablet levert 25 mg polyfenolen en 40 mg polysacchariden met 25 mg bèta-glucanen.

Samenstelling van Dr. Mercola Organic Chaga Mushroom:
Chaga Mushroom mengsel 500 mg
– waarvan 50% Chaga Extract (Inonotus Obliquus)
– waarvan 50% Chaga poeder (Inonotus Obliquus)
Polyfenolen 25 mg
Polysacchariden 40 mg
Betaglucanen 25 mg

Ingrediënten van Dr. Mercola Organic Chaga Mushroom:
Chaga, acaciagom, tapioca dextrose, zonnebloemlecithine, inuline (van Jeruzalem Artisjok), tablet coating (Tapioca maltodextrine, zonnebloem lecithine, palmolie, guargom), carnaubawas.

Dit product is vrij van GMO, gluten en soja. 
Dit product is biologisch gecertificeerd overeenkomstig Amerikaanse wetgeving.

Gebruik van Dr. Mercola Organic Chaga Mushroom:
Volwassenen nemen als voedingssupplement dagelijks 1 tablet voor de maaltijd tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional.
De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Een gezonde levensstijl en een evenwichtige en gevarieerde voeding zijn erg belangrijk. Een supplement van Dr. Mercola is daarom geen vervanging van een gevarieerde voeding of een evenwichtige levensstijl maar kan wel een goede aanvulling zijn.

Voor het hele assortiment van Dr. Mercola gaat u naar onze merkpagina van Dr. Mercola op www.nova-vitae.com

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Organic Chaga Mushroom 30 tabletten – Dr. Mercola” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *