Organic Curcumin Extract 30 tabletten – Dr. Mercola

  • Op voorraad op andere locatie (5 tot 7 werkdagen levertijd)
  • Verlanglijst
  • Productnummer: 33527
  • EAN: 0810487033527

37,95

Toepassing van Dr. Mercola Organic Curcumin Extract:

Kurkuma en curcumine hebben van nature een zeer lage biologische beschikbaarheid.
Het is algemeen bekend dat ze moeilijk door je lichaam te absorberen en te gebruiken zijn, omdat beide onstabiel zijn in je darmen en snel worden geëlimineerd. De kleine hoeveelheid die wel wordt opgenomen kan snel door de lever worden afgebroken.

Dit is jammer, want er zijn talloze wetenschappelijke artikelen en klinische onderzoeken die de gezondheidsvoordelen aantonen van de curcuminoïden, of bioactieve verbindingen, in kurkuma en curcumine.

Biologisch Curcumine Extract vertegenwoordigt de ‘volgende generatie’ kurkuma, met een 24 maal grotere absorptie dan standaard 95% curcuminoïden extracten.

Wat maakt het zo biologisch beschikbaar? Onze gepatenteerde formule gebruikt de juiste deeltjesgrootte – gemicroniseerde deeltjes, geen nanodeeltjes – en maakt ook gebruik van een gepatenteerde colloïdale suspensie.
Deze twee processen creëren synergetisch curcuminoïden met een verbeterde biologische beschikbaarheid, zonder de noodzaak van piperine of zwarte peper extract.

Onze formule met hoge biologische beschikbaarheid onderscheidt zich op meerdere manieren van soortgelijke supplementen:

– Dit product is USDA-gecertificeerd biologisch en geproduceerd met schone ingrediënten, zonder het gebruik van additieven, nanodeeltjes of synthetische ingrediënten.
– Het wordt gemaakt met een gepatenteerde kurkuma die bekend staat om zijn speciale water dispergeerbare colloïdale suspensie van curcuminoïden en gemicroniseerde deeltjes, waardoor hun concentratie in onze formule wordt verhoogd.
– Door het veel grotere absorptievermogen van het extract heeft uw lichaam slechts een kleine, kosteneffectieve dosis van één tablet per dag nodig.
– De kurkuma in ons Organic Turmeric Rhizome Extract Complex ingrediënt is duurzaam geoogst in zijn oorspronkelijke regio in het zuiden van India en is traceerbaar naar het veld waar het werd verbouwd.

Ervaar het verschil met ons Organic Curcumin Extract met hoge absorptie.

Samenstelling van Dr. Mercola Organic Curcumin Extract:
Elke tablet bevat:
Organic Kurkuma (Curcuma longa) wortel extract 300 mg
Curcuminoïden 90 mg

Ingrediënten van Dr. Mercola Organic Curcumin Extract:
Kurkuma, acaciagom, zonnebloemolie, quilaja extract, tablet coating (tapioca maltodextrine, zonnebloemlecithine, palmolie en guargom).

Dit product is biologisch gecertificeerd overeenkomstig Amerikaanse wetgeving.

Gebruik van Dr. Mercola Organic Curcumin Extract:
Volwassenen nemen dagelijks 1 tablet bij voorkeur bij een maaltijd tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional.
De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Een gezonde levensstijl en een evenwichtige en gevarieerde voeding zijn erg belangrijk. Een supplement van Dr. Mercola is daarom geen vervanging van een gevarieerde voeding of een evenwichtige levensstijl maar kan wel een goede aanvulling zijn.

Voor het hele assortiment van Dr. Mercola gaat u naar onze merkpagina van Dr. Mercola op www.nova-vitae.com

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Organic Curcumin Extract 30 tabletten – Dr. Mercola” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *