Organic Digestive Bitters 60 ml – Dr. Mercola

  • Productnummer: 33589 / 029
  • EAN: 0810487033589

24,95

Toepassing van Dr. Mercola Digestive Bitters:

Bittere kruiden worden al eeuwenlang gebruikt in de traditionele Chinese en Ayurvedische geneeskunde voor een maaltijd ter ondersteuning van een normale spijsvertering en algehele maag-darm gezondheid.
Deze extracten worden, zoals gebruikelijk, gewonnen van de schors, bladeren, wortels of bloemen van bitter smakende planten.

Spijsverteringsbitters stimuleren eenvoudigweg de bitterreceptoren in de mond, tong, maag, galblaas en alvleesklier om maagzuur, gal en enzymen te helpen voedsel snel af te breken en te helpen bij de juiste opname van voedingsstoffen en mineralen.
Dit proces kan ook de normale ontgiftingsprocessen ondersteunen en, dankzij de darm-hersenverbinding, de stemming en stress.

Bitters zorgen er ook voor dat voedsel langer in de maag blijft, zodat het optimaal wordt verteerd, wat helpt bij gasvorming en een opgeblazen gevoel en een regelmatige stoelgang bevordert.

Met een mengsel van acht plantaardige fytonutriënten in een basis van citroensap, natuurlijke mandarijn smaak en citrus extract, is deze Organic Digestive Bitters van Dr. Mercola een USDA Certified Organic, alcoholvrije formule die eeuwenoude favorieten bevat zoals kliswortel, paardenbloem blad en wortel, venkelzaad, gentiaanwortel, gember, jeneverbes, zuring en sinaasappelschil.

Organic Digestive Bitters Liquid Drops wordt gemaakt met behulp van een uniek extractieproces, een gepatenteerde technologie die de vloeibare extracten en concentraten voorzichtig extraheert zonder de smaak en botanische kwaliteiten te verliezen.
Dit proces vermijdt onnodige verhitting en vereist geen oplosmiddel, wat resulteert in een meer bioactief eindproduct.

Geef uw spijsverteringskanaal de helpende hand die het nodig heeft.

Kan uw spijsvertering nog wel wat extra ondersteuning gebruiken, combineer dit product dan met
Dr. Mercola Full Spectrum Enzymes 90 capsules per verpakking

Samenstelling van Dr. Mercola Digestive Bitters:
2 ml (is twee droppers vol) bevat:
Biologisch* spijsverteringsmengsel 2,2 gram
bestaande uit:
Grote Klit [wortel] (Arctium lappa), Paardenbloem [blad en wortel] (Taraxacum officinale), Venkel [zaad] (Foeniculum vulgare), Gentiaan [wortel] (Gentiana lutea), Gember [wortel] (Zingiber officinale), Jeneverbes [vrucht] (Juniperus communis), Sinaasappel [schil] (Citrus sinensis), Zuring [wortel] (Rumex crispus).
* Biologisch gecertificeerd overeenkomstig Amerikaanse wetgeving.

Ingrediënten van Dr. Mercola Digestive Bitters:
Kruiden, plantaardige glycerine, water, citroensapconcentraat, natuurlijke mandarijnsmaak, citrus extract.

Dit product is geschikt voor vegetariërs en veganisten
Dit product is gegarandeerd vrij van GMO, gluten en soja. 

Gebruik van Dr. Mercola Digestive Bitters:
Volwassenen nemen dagelijks 2 ml water een half uurtje voor de hoofdmaaltijd gemengd met wat water tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional.
De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Een gezonde levensstijl en een evenwichtige en gevarieerde voeding zijn erg belangrijk. Een supplement van Dr. Mercola is daarom geen vervanging van een gevarieerde voeding of een evenwichtige levensstijl maar kan wel een goede aanvulling zijn.

Voor het hele assortiment van Dr. Mercola gaat u naar onze merkpagina van Dr. Mercola op www.nova-vitae.com

 

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Organic Digestive Bitters 60 ml – Dr. Mercola” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *