Organic Fermented Apple Cider Vinegar 90 tabletten – Dr. Mercola

  • Op voorraad op andere locatie (5 tot 7 werkdagen levertijd)
  • Verlanglijst
  • Productnummer: 32353
  • EAN: 0810487032353

44,95

Toepassing van Dr. Mercola Organic Fermented Apple Cider Vinegar:

Door de jaren heen zijn appelciderazijn en cayennepeper twee van de best bewaarde geheimen gebleven voor het ondersteunen van een gezonde stofwisseling, het helpen behouden van insulinegevoeligheid na een koolhydraatrijke maaltijd en het beteugelen van honger.

Appelciderazijn staat al lang bekend als een “thermogeen” product. Thermogenese is het proces waarbij lichaamsvet wordt verbrand om lichaamswarmte te genereren. Onderzoekers hebben ontdekt dat het azijnzuur in appelcider azijn:

– De volledige vertering van complexe koolhydraten kan voorkomen
– Kan ervoor zorgen dat je je voller voelt en minder snel grote hoeveelheden voedsel eet als je het voor de maaltijd inneemt.
– Kan de opname van belangrijke mineralen uit het voedsel dat je eet stimuleren
– Verhoogt de zuurgraad in uw maag ter ondersteuning van de vertering en verplaatsing van uw maaltijd door uw spijsverteringskanaal.

Cayenne, een specerij die vaak wordt gebruikt om ‘pittig’ aan de keuken toe te voegen, bevat een actief ingrediënt dat capsaïcine heet. Capsaïcine werkt in je lichaam als een stimulerend middel en helpt de stofwisseling te versnellen en kan ook helpen de calorieverbranding te verhogen.

Ideaal als aanvulling op een ketogeen dieet of voor iedereen die de thermogenese van zijn of haar lichaam wil stimuleren.
Organic Gefermenteerde Apple Cider Azijn en Cayenne bevat Organic Gefermenteerde Apple Cider Azijn poeder en Organic Gefermenteerde Cayennepeper.

Door fermentatie is de kans groter dat de biologische beschikbaarheid en de potentiële voordelen van appelciderazijn en cayennepeper toenemen. Bovendien is gefermenteerde cayennepeper vriendelijker voor de maag dan traditionele cayennepeper.

Elke dosis van één tablet van onze biologische gefermenteerde appelciderazijn en cayennepeper levert het equivalent van meer dan een kwart kop vloeibare appelciderazijn van volle sterkte (5% azijnzuur) met alle voordelen ervan intact.

Samenstelling van Dr. Mercola Organic Fermented Apple Cider Vinegar:
Elke tablet bevat:
Gefermenteerd Appelciderazijn 500 mg
Gefermenteerd Cayenne peper 100 mg

Ingrediënten van Dr. Mercola Organic Fermented Apple Cider Vinegar:
Appelciderazijn, cayennepeper, acaciagom, rijst maltodextrine, Tapioca dextroxe, Jerusalem Artisjok vezel, carnaubawas, tablet coating (Tapioca maltodextrine, zonnebloem lecithine, palmolie, Guargom), zonnebloemlecithine.

Dit product is gecertificeerd biologisch overeenkomst Amerikaanse wetgeving.
Dit product is gegarandeerd vrij van GMO, gluten en soja. 

Gebruik van Dr. Mercola Organic Fermented Apple Cider Vinegar:
U neemt dagelijks als voedingssupplement 1 tablet bij een maaltijd tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional.

Een gezonde levensstijl en een evenwichtige en gevarieerde voeding zijn erg belangrijk. Een supplement van Dr. Mercola is daarom geen vervanging van een gevarieerde voeding of een evenwichtige levensstijl maar kan wel een goede aanvulling zijn.

Voor het hele assortiment van Dr. Mercola gaat u naar onze merkpagina van Dr. Mercola op www.nova-vitae.com

Voor een probeerverpakking kiest u:
Dr. Mercola Organic Fermented Apple Cide Vinegar 30 tabletten per verpakking

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Organic Fermented Apple Cider Vinegar 90 tabletten – Dr. Mercola” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *