Organic Hemp Oil Concentrate 30 ml – Dr. Mercola

  • Productnummer:
  • EAN:

37,95

Toepassing van Dr. Mercola Organic Hemp Oil Concentrate:

Whole Spectrum hennep- en zwart zaad, of zwarte komijn, olie zijn twee van de meest gevraagde oliën geworden voor een zeer goede reden: Beide worden ondersteund door betrouwbaar, peer-reviewed onderzoek voor hun werkzaamheid en veiligheid.

Hoe opmerkelijk ze afzonderlijk ook zijn, wanneer ze gecombineerd worden, ontstaat een synergetisch superoliemengsel dat veel meer voordelen biedt dan één olie alleen. Met andere woorden, de een versterkt het potentieel van de ander voor verschillende veranderingen in uw lichaam.

Deze Biodynamic® Organic Hemp Oil Concentrate with Black Seed Oil bevat Dr. Mercola’s Entourage Blend van Biodynamic Organic Black Cumin (Nigella sativa) Seed Oil en Biodynamic Organic Hemp (Cannabis sativa) Whole Plant Oil Concentrate, met als resultaat 30 mg natuurlijk voorkomende Phytocannabinoïden en 1,3 mg Thymoquinone per druppel portie.

Dit unieke mengsel is alleen gemaakt van de beste kwaliteit full spectrum hennep geteeld in de VS en van de zaden van de Nigella sativa plant afkomstig uit Egypte.

In tegenstelling tot andere producten op de markt, is onze exclusieve formule geproduceerd met behulp van een betrouwbare T4 aanpak (Transparency -Transparantie, Traceability – Traceerbaarheid, Tested – Getest en Trust – Vertrouwen) om ervoor te zorgen dat het product is:

– Gemaakt met oliën geproduceerd door Demeter Certified Biodynamic® boeren die de platina standaard volgen voor het produceren van hoogwaardig, voedzaam voedsel, waardoor de minste vervuiling met pesticiden en andere schadelijke landbouwverontreinigingen wordt gegarandeerd.
– Afkomstig van planten gekweekt uit unieke genotypeerde zaden, verzorgd en geoogst onder strenge eco-landbouwpraktijken waarbij elke plant traceerbaar is tot aan de zaadvoorraad, de boerderij en de faciliteit waar het werd gewonnen.
– Gestandaardiseerd tot exacte hoeveelheden van de belangrijkste verbindingen in hennep- en zwarte zaadolie, waaronder hele hennep fytocannabinoïden en thymoquinone.
– Gedocumenteerd voor zuiverheid en kwaliteit en geverifieerd door onafhankelijke tests door derde laboratoria.

Samenstelling van Dr. Mercola Organic Hemp Oil Concentrate:
1 dropper van 1 ml bevat:
Dr. Mercola enourage mengsel van Zwarte Komijnzaadolie (Nigella sativa) en Hennepzaadolie (Cannabis sativa) 885 mg
Phytocannabinoiden 30 mg
Thymoquinone 1,3 mg

Ingrediënten van Dr. Mercola Organic Hemp Oil Concentrate:
Komijnzaadolie en Hennepzaadolie.

Dit product is biologisch gecertificeerd overeenkomstig Amerikaanse wetgeving.
Dit product is gegarandeerd vrij van GMO, soja en gluten.

Gebruik van Dr. Mercola Organic Hemp Oil Concentrate:
Volwassenen nemen dagelijks als voedingssupplement 1 dropper (1 ml) tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional.
De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Een gezonde levensstijl en een evenwichtige en gevarieerde voeding zijn erg belangrijk. Een supplement van Dr. Mercola is daarom geen vervanging van een gevarieerde voeding of een evenwichtige levensstijl maar kan wel een goede aanvulling zijn.

Voor het hele assortiment van Dr. Mercola gaat u naar onze merkpagina van Dr. Mercola op www.nova-vitae.com

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Organic Hemp Oil Concentrate 30 ml – Dr. Mercola” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *