Reishi Mushroom Extract 500 mg 30 capsules – Dr. Mercola

  • Op voorraad op andere locatie (5 tot 7 werkdagen levertijd)
  • Verlanglijst
  • Productnummer: 14135
  • EAN: 810094214135

46,95

Toepassing van Dr. Mercola Reishi Mushroom Extract:
Met een lange, gewaardeerde geschiedenis van gebruik, staat Reishi in de Japanse cultuur bekend als de “paddenstoel van de onsterfelijkheid”.
Volgepakt met antioxidanten en bioactieve stoffen, zoals triterpenen, polysacchariden en immunomodulerende eiwitten, biedt ons biologische Reishi-paddenstoelenextract, afkomstig van het voedzame vruchtlichaam van de paddenstoel, krachtige gerichte ondersteuning voor je cellulaire en immuungezondheid, hart- en leverfunctie, stressvermindering, slaap en hersencellen.

Highlights:
– Ons biologische Reishi-paddenstoelenextract is een natuurlijk krachtig paddenstoelenextract dat ondersteuning biedt voor stemming, immuungezondheid en een gezonde ontstekingsreactie.*
– Gemaakt van 100% paddenstoelvruchtlichaam, levert ons biologische Reishi (Ganoderma lucidum) paddenstoelenextract 500 mg paddenstoelvruchtlichaam-extract en is gestandaardiseerd op 25% beta-glucanen, wat 125 mg beta-glucanen per capsule biedt.
– De vruchtlichamen van de paddenstoelen bevatten hogere hoeveelheden en een grotere diversiteit aan bioactieve stoffen, zoals beta-glucanen, polysacchariden, hericenonen en erinacinen, dan andere commerciële paddenstoelenproducten die alleen van het mycelium zijn afgeleid.
– Volgens Dr. Mercola’s overtuiging om de beste kwaliteitsproducten te leveren, wordt ons biologische Reishi-paddenstoelenextract getest om te zorgen voor een schoon, krachtig product dat overeenkomt met wat er op het etiket staat.
– Ontwikkeld met jou in gedachten, zijn Dr. Mercola’s arts-geformuleerde producten alleen gemaakt met ingrediënten die voldoen aan onze premium kwaliteitsnormen. Sinds 1997 zijn we al bijna drie decennia een vertrouwde bron in natuurlijke gezondheid.

Samenstelling van Dr. Mercola Reishi Mushroom Extract:
Elke capsule (is een dagdosering) bevat:
Reishi (Ganoderma lucidum) paddenstoelen extract 500 mg
Beta glucanen 125 mg

Ingrediënten van Dr. Mercola Reishi Mushroom Extract:
Overige: capsule (organic pullalan), organic rijstzemelen, organic rijst extract, organica acaciagom, organic zonnebloemolie.

Dit product is gegarandeerd GMO-vrij, glutenvrij, sojavrij en biologisch gecertificeerd overeenkomstig Amerikaanse wetgeving.

Dit product is geschikt voor zowel vegetariërs als veganisten.

Gebruik van Dr. Mercola Reishi Mushroom Extract:
Volwassenen nemen dagelijks als voedingssupplement 1 capsule bij voorkeur bij de hoofdmaaltijd tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Een gezonde levensstijl en een evenwichtige en gevarieerde voeding zijn erg belangrijk. Een supplement van Dr. Mercola is daarom geen vervanging van een gevarieerde voeding of een evenwichtige levensstijl maar kan wel een goede aanvulling zijn.

Voor het hele assortiment van Dr. Mercola gaat u naar onze merkpagina van Dr. Mercola op www.nova-vitae.com

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Reishi Mushroom Extract 500 mg 30 capsules – Dr. Mercola” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *