Silicea D12 Schussler 11 100 ml Pfluger

  • Productnummer: 06324761
  • EAN:

21,50

Beschrijving:

  • Wees mooi op een natuurlijke manier
  • ondersteunt zwak steun- en bindweefsel
  • Welzijn met huid en haar
  • geschikt voor lactose-intolerantie

 

De huid is onze buitenste beschermende schil. Het weerspiegelt wat er van binnen gebeurt en onthult veel over onze levensstijl. Roken, alcoholgebruik, hoge niveaus van stress of UV-stralen – al deze factoren hebben een aanzienlijke invloed op ons grootste orgaan en versnellen soms het natuurlijke verouderingsproces van de huid. Om dit tegen te gaan is een holistische benadering belangrijk: een combinatie van gezonde voeding, voldoende slaap en voldoende beweging. Een uitgebalanceerde mineralenbalans speelt ook een doorslaggevende rol in de kwaliteit van de huid en een stevig ondersteunend en bindweefsel. Pflüger’s Schuessler Zout nr. 11 Silicea, het zout van de huid, het haar en het bindweefsel, wordt ook beschouwd als het minerale zout van schoonheid en ondersteunt de natuurlijke schoonheid van binnenuit. Silicea wordt aangetroffen in bindweefsel, in de bovenste laag van de huid (epidermis), in het haar, in de nagels en in de botten. Silicea is het meest gebruikte van alle mineralen in het lichaam.

Als schoonheidscombinatie wordt aanbevolen om Schuessler-zout nr. 11 met nr. 1 en externe ondersteuning met nr. 1 en nr. 11 als crème in te nemen. Voor mooie benen combineer je Schuessler Salt No. 11 met No. 1, No. 4 en No. 9. Om op elke leeftijd vitaal en actief te blijven, kan Schuessler Salt No. 11 worden gecombineerd met No. 2, No. 9 en No. 23. De Schuessler-zoutexpert Pflüger biedt een aantal andere beproefde combinaties voor curatief gebruik. Dit betekent dat je goed voorbereid bent op de veranderende eisen van het leven. De combinaties zijn ontwikkeld in samenwerking met het Instituut voor Biochemie, aldus Dr. Schuessler. Ze bevatten zorgvuldig op elkaar afgestemde Schuessler-zouten, die het lichaam ideaal ondersteunen bij verschillende behoeften.

 

Dosering/Aanbevolen Gebruik:

Neem in acute gevallen 5 druppels tot zes keer per dag, in chronische gevallen 5 druppels één tot drie keer per dag. Raadpleeg uw arts, apotheker of therapeut om een individuele dosering te gebruiken. Voeg de hoeveelheid toe aan een glas water (200 ml) en drink het in kleine slokjes op. Omdat de minerale moleculen door het mondslijmvlies worden opgenomen, moet elke slok enige tijd in de mond worden bewaard. Schuessler-zouten niet direct voor of na het eten innemen.

 

Vereiste tekst:

Biochemie Pflüger® No. 11 Silicea D12 Dil., Samenstelling: 10 g bevatten: Werkzame stof: Acidum silicicum Dil. D12 10 g. Geregistreerd homeopathisch geneesmiddel, dus zonder indicatie van een therapeutische indicatie. Contra-indicaties/bijwerkingen: geen bekend. Bevat 50% alcohol per volume. Lees de bijsluiter voor risico’s en bijwerkingen en vraag ernaar bij uw arts of apotheker. Homeopathisch Laboratorium Alexander Pflüger GmbH & Co. KG · 33378 Rheda-Wiedenbrück · info@pflueger.de · www.pflueger.de

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Silicea D12 Schussler 11 100 ml Pfluger” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *