Sleep Support with Melatonin 90 capsules – Dr. Mercola

  • Productnummer: 11028
  • EAN: 0810094211028

49,95

Toepassing van Dr. Mercola Sleep Support with Melatonin:

De productie van melatonine in uw lichaam begint af te nemen als u in de 30 bent, en tegen de tijd dat u in de 60 of 70 bent, zijn uw niveaus aanzienlijk verlaagd.

Met minder melatonine in uw bloed kan de stimulans om in slaap te vallen, in slaap te blijven en uitgerust wakker te worden in het gedrang komen. Uw lichaam heeft melatonine echter niet alleen nodig voor een goede slaap. U heeft voldoende melatonine nodig voor gezonde hersenen, een gezonde stofwisseling en een optimale immuunfunctie.

Sleep Support with Melatonin biedt een eigen mengsel van 8 zorgvuldig geselecteerde, door onderzoek ondersteunde ingrediënten, waaronder:

– Melatonine – ter ondersteuning van een gezonde, rustgevende slaap en de gezondheid van het immuunsysteem, de stofwisseling en de hersenen.
– L-Theanine – een aminozuur in thee dat werkt als een neurotransmitter die ontspanning bevordert.
– 5-HTP (5-Hydroxytryptofaan) – Een gehydroxyleerde vorm van tryptofaan die gemakkelijk de bloed-hersenbarrière passeert en wordt omgezet in serotonine, waardoor uw stemming een oppepper krijgt en uw slaap wordt bevorderd.
– GABA (Gamma Amino Butyric Acid) – Een natuurlijk voorkomend aminozuur dat volgens studies de ontspannende alfagolven in de hersenen verhoogt en de bètagolven van de “drukke geest” vermindert.
– L-Tryptofaan – Een essentieel aminozuur dat nodig is voor de productie van serotonine in uw hersenen, en voorloper van melatonine, waarvan in klinische studies is aangetoond dat het normale slaappatronen ondersteunt.
– Kersenconcentraat – Natuurlijk kersensap met anthocyanen, polyfenolen en flavonoïden die de duur en de kwaliteit van uw slaap kunnen bevorderen.
– Kamillebloempoeder – Bevat een antioxidant genaamd apigenine die zich bindt aan receptoren in de hersenen om u te helpen ontspannen en de slaap te beginnen.

Samenstelling van Dr. Mercola Sleep Support with Melatonin:
Elke tablet bevat:
Niacine 1,5 mg
Vitamine B6 (Pyridoxine HCl) 3 mg
Dr. Mercola’s Kalmeringsmengsel* 46,1 mg
Dr. Mercola Neuro-mengsel** 34,5 mg
* bevat een mengsel van Tart Cherry (Prunus Cerasus) concentraat, kamille bloem poeder, Jujube zaad extract.
** bevat een mengsel van GABA, L-Theanine, L-Tryptofaan, melatonine (1,5 mg) en 5-HTP

Ingrediënten van Dr. Mercola Sleep Support with Melatonin:
Overige ingrediënten: microkristallijne cellulose, plantaardige capsule (HPMC), rijstzemelen.

Dit product is gegarandeerd vrij van GMO, soja en gluten.

Gebruik van Dr. Mercola Sleep Support with Melatonin:
Volwassenen nemen dagelijks 1 tablet een uur voor het slapen gaan in tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional.
De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Een gezonde levensstijl en een evenwichtige en gevarieerde voeding zijn erg belangrijk. Een supplement van Dr. Mercola is daarom geen vervanging van een gevarieerde voeding of een evenwichtige levensstijl maar kan wel een goede aanvulling zijn.

Voor het hele assortiment van Dr. Mercola gaat u naar onze merkpagina van Dr. Mercola op www.nova-vitae.com

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sleep Support with Melatonin 90 capsules – Dr. Mercola” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *