Spirulina 500 mg 100 capsules – Terranova

  • Productnummer: 912130
  • EAN: 5060203793531

36,45

Productinformatie van Terranova Spirulina 500 mg:
Toepassing van Terranova Spirulina 500 mg:

Spirulina is een product van het supplementenmerk Terranova en staat bekend om zijn rijke voedingswaarde en gezondheidsvoordelen. Spirulina is een microscopisch kleine blauwgroene alg die in zoet- en zoutwater leeft en al duizenden jaren wordt gebruikt als voedselbron door verschillende culturen over de hele wereld.

Het Spirulina supplement van Terranova is gemaakt van 100% biologische spirulina en bevat een breed scala aan voedingsstoffen, waaronder eiwitten, vitaminen, mineralen en antioxidanten. Het is een uitstekende bron van plantaardige eiwitten, met een gehalte van ongeveer 60% – hoger dan de meeste andere plantaardige eiwitbronnen. Het bevat ook alle essentiële aminozuren die ons lichaam nodig heeft om goed te functioneren.

Naast eiwitten is spirulina rijk aan vitaminen en mineralen zoals B-vitaminen, vitamine C, vitamine E, ijzer, calcium en magnesium. Het bevat ook antioxidanten, waaronder phycocyanine en carotenoïden, die bescherming bieden tegen schadelijke vrije radicalen in het lichaam en het immuunsysteem ondersteunen.

Het Spirulina supplement van Terranova is geschikt voor vegetariërs en veganisten en is verkrijgbaar in capsules en poedervorm. Het poeder kan worden toegevoegd aan smoothies, sappen en andere drankjes, terwijl de capsules handig zijn voor onderweg.

Spirulina wordt vaak gebruikt als voedingssupplement om de gezondheid van het immuunsysteem te ondersteunen, energie te verhogen en ontstekingen te verminderen. Het wordt ook vaak gebruikt door mensen die een vegetarisch of veganistisch dieet volgen om hun eiwitinname te verhogen.

Terranova staat bekend om zijn gebruik van biologische en natuurlijke ingrediënten en hecht veel waarde aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Het Spirulina supplement van Terranova is daarom een verantwoorde keuze voor mensen die op zoek zijn naar een hoogwaardig en duurzaam voedingssupplement.

In conclusie, het Spirulina supplement van Terranova is een uitstekende bron van voedingsstoffen en biedt tal van gezondheidsvoordelen. Het is een geschikt supplement voor vegetariërs en veganisten en kan gemakkelijk worden toegevoegd aan smoothies en andere drankjes. Terranova’s focus op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid maken het Spirulina supplement een verantwoorde keuze voor mensen die hun gezondheid willen verbeteren en tegelijkertijd rekening willen houden met de planeet.

PhytoFRESH
De producten van Terranova worden gekenmerkt door het keurmerk PhytoFRESH. Dit houdt in dat de ingrediënten van planten gewonnen worden op het moment waarom ze de meest krachtige en waardevolle phytonutriënten bevatten waarna ze binnen een uur na de oogst worden gevriesdroogd.
Dankzij deze methode blijven de van nature aanwezige voedingsstoffen en fytonutriënten in de plant bewaard en vrijwel direct gestabiliseerd.

Samenstelling van Terranova Spirulina 500 mg:
Elke plantaardige capsule bevat:
Spirulina (Spirulina platensis)* 500 mg
*= Vers gevriesdroogd.

Ingrediënten van Terranova Spirulina 500 mg:
Spirulina [Arthrospira Platensis], plantaardige capsulehuls (hydroxypropylmethylcellulose).

Dit product van Terranova bevat geen hulpstoffen, bindmiddelen of vulmiddelen
Dit product is geschikt voor zowel vegetariërs als veganisten.

Gebruik van Terranova Spirulina 500 mg:
Volwassenen nemen als voedingssupplement 1 tot maximaal 6 capsules per dag bij voorkeur bij een maaltijd met wat water in tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional.
De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk.
Voedingssupplementen van Terranova zijn geen vervanging van een gezonde levensstijl en een evenwichtige voeding, maar kunnen wel een goede aanvulling zijn.

Voor het hele assortiment van Terranova gaat u naar de merkpagina van Terranova op www.nova-vitae.com
De probeerverpakking van 50 capsules vindt u via onderstaande link:
Terranova Spirulina 500 mg 50 capsules per verpakking

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Spirulina 500 mg 100 capsules – Terranova” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *