Spirulina & chlorella complex 100 capsules – Terranova

  • Productnummer: 912131
  • EAN: 5060203793722

43,75

Terranova Spirulina & Chlorella

* Sterk geconcentreerde en goed verteerbare eiwitbron.
* Voedings- en antioxidantrijke formule.
* Biedt chlorofyl, fycocyanine, antioxidanten en ontgiftende verbindingen.
* Biedt vers gevriesdroogde en biologische ingrediënten.

SPIRULINA is een blauwgroene alg die bekend staat om zijn indrukwekkende voedingsprofiel. Het is een sterk geconcentreerde, goed verteerbare bron van eiwitten en verder ook een rijke bron van een groot aantal antioxidanten en andere voedingsstoffen. Naast chlorofyl is spirulina een rijke bron van een ander pigment genaamd phycocyanine.

CHLORELLA is een eencellige alg die bekend staat om zijn ongelooflijke voedingswaarde. Net als spirulina is chlorella een sterk geconcentreerde bron van licht verteerbare eiwitten en bevat het een veelvoud aan antioxidanten en andere voedingsstoffen, waaronder ijzer, vitamine C en K, calcium en
kalium. Het wordt beschouwd als de rijkste voedselbron van chlorofyl die er bestaat en is een rijke bron van vetzuren – ongeveer 20% hiervan is omega-3. Daarnaast heeft chlorella het vermogen om intracellulaire glutathionspiegels te verhogen.

De capsules van Terranova vers gevriesdroogde Spirulina en Chlorella Complex bevatten spirulina en chlorella uit een afgelegen gebied in het binnenland van Mongolië in een zorgvuldig gecontroleerde binnenomgeving met gezuiverd water.

De overdekte binnenkweekruimte zorgt voor een ideale omgeving waarin een onbedoelde besmetting van spirulina met potentieel giftige soorten cyanobacteriën (die buitenmeren kunnen infiltreren) wordt vermeden.

De chlorella wordt verwerkt op een manier die de celwanden van de algen breekt om de afgifte van de voedingswaarde te vergemakkelijken. Dit proces wordt ‘shear stress’-technologie genoemd en er komen geen chemicaliën of destructieve hitte bij kijken.

Kernwaarden Terranova

Waar zijn de capsules van gemaakt?
De capsules van Terranova zijn volledig plantaardig. Ze zijn namelijk van hydroxypropyl methylcellulose, afkomstig van houtpulp en door ons lichaam minstens zo snel oplosbaar als gelatine.

Kan ik als vegetariër of veganist Terranova voedingssuppletie gebruiken?
Ja. Terranova’s gehele lijn aan voedingssupplementen is volledig veganistisch, dus ook vegetarisch. Ook eventueel nieuw komende producten zullen volledig veganistisch zijn.

Bevatten de producten van Terranova additieven?
Nee. Terranova’s producten zijn volledig vrij van smaakstoffen, kleurstoffen, vulstoffen, bindmiddelen of andere additieven. Dit onderstreept de diepe betrokkenheid van Terranova’s ontwikkelaar Stephen Terrass bij de kwaliteit van de producten én bij u als eindgebruiker.

Wat betekent (het logo) MagniFood op de Terranova producten?
MagniFood is Terranova’s overkoepelende naam voor verschillende ingrediënten samen, zoals de gewassen, fruit en kruiden. Elk product heeft echter een andere samenstelling qua gewassen, groenten, fruit en kruiden. Deze samenstelling is met zorg geselecteerd en maakt dat Terranova’s producten een meer effectieve uitwerking hebben, zoals het verbeteren van absorptie, biologische beschikbaarheid, functie en effect van de voedingsstoffen in het product.

Wat betekent (het logo) Phytofresh op de Terranova producten?
PhytoFresh op Terranova’s producten betekent dat de gewassen, groenten, fruit en kruiden vers zijn gevriesdroogd.

Terranova’s ingrediënten komen voornamelijk van de gecertificeerde boerderij; Eclectic Instituut. Hier worden de ingrediënten op piekniveaus geoogst met de hand, om vervolgens te worden gevriesdroogd. Piekniveau wil zeggen, dat planten eerst volledig volgroeid zijn, alvorens men ze van het land haalt. Dit gebeurt met de hand, zodat de planten intact blijven en niet worden beschadigd door machines. Vervolgens worden de planten binnen het uur gevriesdroogd. Dit betekent dat alle vloeistoffen, het water, eruit wordt gesublimeerd. Zo houdt men alleen de complexe structuur van de plant over, dus met vitaminen en mineralen. Door dit proces toe te passen blijft de prachtige, voedzame structuur van de plant langer behouden én hoeft het enkel licht gemalen te worden tot poeder.

Bevat alle B-vitaminen
– B12 is van belang voor de vorming van rode bloedcellen en helpt bij het celdelingsproces.
– Vitamine B6, 11 en 12 zijn belangrijk voor het energiemetabolisme en helpt energie vrij te maken uit de voeding.
– Vitamine B6, 11 en 12 zijn goed voor het geheugen en goede gemoedstoestand. En ondersteunt de vermindering van vermoeidheid en moeheid.
– Vitamine B6, 11, 12  ondersteunen de afweer van het lichaam en ondersteunen het immuunsysteem.
– Calcium, koper, fosfor en magnesium dragen bij aan de instandhouding van sterke botten en zijn van belang voor de samenstelling van de botten.
– Fosfor, Calcium en Magnesium zijn voor het behoud van een sterk gebit.
– Zink is goed voor haar en nagels en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid.

Samenstelling per dagdosering van 1 vegetarische capsule
Spirulina* 430mg
(Spirulina platensis)
Chlorella* 215mg
[Gebroken celwand] (Chlorella pyrenoidosa)
Vegetarische capsule (hydroxypropyl methylcellulose) 118mg
* Vers Gevriesdroogd

Ingredienten
Spirulina, Chlorella, Vegetarische capsule (hydroxypropyl methylcellulose)

Gebruik
Als voedingssupplement voor volwassenen: neem 1 tot 4 capsules per dag tijdens de maaltijd.

Op een koele, droge plaats bewaren.

Distributeur
Holland Pharma
Bosberg 41
7271 LE  Borculo

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Spirulina & chlorella complex 100 capsules – Terranova” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *