Zinc 15 mg Complex 50 capsules – Terranova

  • Productnummer: 953978
  • EAN: 5060203791155

14,55

Productinformatie van Terranova Zinc 15 mg Complex:
Toepassing van Terranova Zinc 15 mg Complex:

Dit product van Terranova is een voedingssupplement dat is ontworpen om de dagelijkse behoefte aan zink aan te vullen. Zink is een essentieel mineraal dat betrokken is bij veel belangrijke processen in het lichaam, zoals de immuun functie, de groei en ontwikkeling, de gezondheid van de huid en het haar en de spijsvertering.

Terranova Zinc 15 mg Complex bevat een combinatie van zink, koper en plantaardige voedingsstoffen, zoals pompoenpitten, brandnetelblad en Amla bes. Deze ingrediënten werken samen om de opname en effectiviteit van zink te verbeteren.

Een van de belangrijkste voordelen van Terranova Zinc 15 mg Complex is dat het een natuurlijke en goed opneembare vorm van zink bevat. Dit betekent dat het lichaam het supplement gemakkelijker kan opnemen en gebruiken dan synthetische vormen van zink.

Bovendien is dit product geschikt voor veganisten en vegetariërs, omdat het geen dierlijke ingrediënten bevat. Het is ook vrij van additieven en conserveringsmiddelen.

Hoewel zink van nature voorkomt in veel voedingsmiddelen, kan het soms moeilijk zijn om voldoende zink binnen te krijgen via de voeding alleen. Terranova Zinc 15 mg Complex kan daarom een goede optie zijn voor mensen die een extra dosis zink nodig hebben, zoals veganisten, vegetariërs, sporters, zwangere vrouwen en mensen met bepaalde gezondheidsproblemen.

Het is echter altijd belangrijk om uw arts te raadplegen voordat u begint met het nemen van voedingssupplementen, vooral als u al medicijnen gebruikt of gezondheidsproblemen heeft.

Terranova Zinc 15 mg Complex is een voedingssupplement dat is ontworpen om de dagelijkse behoefte aan zink aan te vullen. Zink is een essentieel mineraal dat betrokken is bij veel belangrijke processen in het lichaam, zoals de immuunfunctie, de groei en ontwikkeling, de gezondheid van de huid en het haar en de spijsvertering.

Dit product bevat een combinatie van zink, koper en plantaardige voedingsstoffen, zoals pompoenpitten, brandnetelblad en amlabes. Deze ingrediënten werken samen om de opname en effectiviteit van zink te verbeteren.

Een van de belangrijkste voordelen van de producten van Terranova is dat het een natuurlijke en goed opneembare vorm van zink bevat. Dit betekent dat het lichaam het supplement gemakkelijker kan opnemen en gebruiken dan synthetische vormen van zink.

Bovendien is dit product geschikt voor veganisten en vegetariërs, omdat het geen dierlijke ingrediënten bevat. Het is ook vrij van additieven en conserveringsmiddelen.

Hoewel zink van nature voorkomt in veel voedingsmiddelen, kan het soms moeilijk zijn om voldoende zink binnen te krijgen via de voeding alleen. Zinc 15 mg Complex kan daarom een goede optie zijn voor mensen die een extra dosis zink nodig hebben, zoals veganisten, vegetariërs, sporters, zwangere vrouwen en mensen met bepaalde gezondheidsproblemen.

Samenstelling van Terranova Zinc 15 mg Complex:
Elke capsule bevat:
MagniFood Complex 400 mg
bestaande uit:
– Gestabiliseerde rijstzemelen 250 mg
– Spirulina (Spirulina platensis) 75 mg
– Pompoenpitten (Cucurbita pepo) 50 mg
– Acaibessen  (Euterpe oleracea) 25 mg
Zink (als bisglycinaat* TRAACS) 15 mg

Ingrediënten van Terranova Zinc 15 mg Complex:
Magnifood complex, spirulina, pompoenpitten, acaibessen, zink en een plantaardige capsule (HPMC).

Dit product is vrij van: vulstoffen, bindmiddelen en andere additieven.
Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Gebruik van Terranova Zinc 15 mg Complex:
U neemt 1 capsule per dag, tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional.
Bij voorkeur innemen tijdens de maaltijd met voldoende water.
De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk.
Voedingssupplementen van Terranova zijn geen vervanging van een gezonde levensstijl en een evenwichtige voeding, maar kunnen wel een goede aanvulling zijn.

Voor het hele assortiment van Terranova gaat u naar de merkpagina van Terranova op www.nova-vitae.com

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zinc 15 mg Complex 50 capsules – Terranova” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *