Zink plus Selenium 90 capsules – Dr. Mercola

  • Productnummer: 03152
  • EAN: 0810487031523

34,95

Productinformatie van Dr. Mercola Zink plus Selenium:
Toepassing van Dr. Mercola Zink plus Selenium:
Zinktekort is een wijdverbreid probleem voor mensen over de hele wereld – bijna 1 op de 3 mensen heeft mogelijk een tekort. Omdat de symptomen van een zinktekort lijken op die van andere veel voorkomende aandoeningen, wordt het vaak over het hoofd gezien.

Zelfs als je genoeg zink binnenkrijgt via je voeding, kunnen bepaalde omstandigheden verhinderen dat je dit vitale mineraal opneemt en gebruikt. Stress, zwangerschap, het eten van een vegetarisch dieet of een dieet met veel granen, peulvruchten, zaden en noten en gewoon ouder zijn dan 60 geeft je een hoger risico op een zinktekort.

Zink speelt een cruciale rol in de immuun functie, gezonde celgroei en een gezonde ontstekingsreactie, dus je wilt er zeker van zijn dat een zinktekort geen invloed heeft op je gezondheid.

Selenium is een ander mineraal dat net zo belangrijk kan zijn als zink voor gezonde cellen en algemene gezondheidsondersteuning.
Maar als het op supplementen aankomt, zijn niet alle seleniumsupplementen hetzelfde.

Studies tonen aan dat een specifieke vorm van gestandaardiseerde met selenium verrijkte gist een effectievere vorm is. Het is de volledige eiwitvorm van selenium vergeleken met een enkele aminozuurvorm zoals selenomethionine, die vaker wordt aangetroffen in seleniumsupplementen en in multivitaminen.

Deze bio-beschikbare gefermenteerde gist (bevat geen ongezonde actieve gist!) is in staat om selenium te accumuleren en op te nemen in de eiwitstructuur. Dit helpt om de bio markers voor oxidatieve stress in je lichaam aanzienlijk te verminderen.*

In veel delen van de VS, maar ook in Europa, Australië, Rusland, Nieuw-Zeeland en China is het seleniumgehalte in de bodem laag, waardoor het risico op een tekort toeneemt.

Omdat suppletie met welk type zink dan ook uw koper, een belangrijk micronutriënt, kan verminderen, hebben we een zeer kleine hoeveelheid koper toegevoegd aan onze Zinc Plus Selenium.

Uw leeftijd, uw dieet, uw huidige gezondheidstoestand, uw levensstijl en zelfs de plaats waar u woont, kunnen ervoor zorgen dat u een groter risico loopt op een zink- of seleniumtekort of beide.

Neem geen risico’s. Bestel vandaag nog onze bio beschikbare en uitgebalanceerde Zink Plus Selenium voor uw gemoedsrust, voor gezonde cellen, een gezonde immuunrespons, uw cognitieve gezondheid, evenals een gezond metabolisme, botten en gezichtsvermogen.

Voor een probeerverpakking van 30 capsules Zink plus Selenium klikt u op onderstaande link:
Dr. Mercola Zink plus Selenium 30 capsules per verpakking

Samenstelling van Dr. Mercola Zink plus Selenium:
Elke capsule (is een dagdosering bevat:
Zink (bisglycinaat) 15 mg
Selenium (uit Saccharomyces cerevisiae) 200 mcg
Koper (bisglycinaat)

Ingrediënten van Dr. Mercola Zink plus Selenium:
Zink, koper, selenium, capsule (hydroxypropylmethylcellulose), citroenzuur,  rijstextract,  rijstvlies,  arabische gom,  zonnebloemolie.

Dit product is gegarandeerd GMO-vrij, glutenvrij en sojavrij. 
Dit product is geschikt voor zowel vegetariërs als veganisten. 

Gebruik van Dr. Mercola Zink plus Selenium:
Volwassenen nemen dagelijks 1 capsule bij voorkeur bij de maaltijd tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional.
De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Een gezonde levensstijl en een evenwichtige en gevarieerde voeding zijn erg belangrijk. Een supplement van Dr. Mercola is daarom geen vervanging van een gevarieerde voeding of een evenwichtige levensstijl maar kan wel een goede aanvulling zijn.

Voor het hele assortiment van Dr. Mercola gaat u naar onze merkpagina van Dr. Mercola op www.nova-vitae.com

Klanten kochten ook:
Dr. Mercola Zinc Liquid Drops 115 ml

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zink plus Selenium 90 capsules – Dr. Mercola” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *