Bitter Melon and Goldenseal 120 capsules – Dr. Mercola

  • Productnummer: 10120 / 010
  • EAN: 0810094210120

39,95

Toepassing van Dr. Mercola Bitter Melon and Goldenseal:

Ontdek de Kracht van Natuurlijke Kruidenmix!

Dit product van Dr. Mercola is een unieke kruidenmix die is ontworpen om de kracht van de natuur te benutten en een optimale gezondheid te bevorderen. Dit zorgvuldig samengestelde supplement combineert de voordelen van bittere meloen en goldenseal, twee planten die al eeuwenlang worden gebruikt in de traditionele geneeskunde vanwege hun opmerkelijke eigenschappen.

Bittere meloen, ook bekend als Momordica charantia, is een tropische vrucht die bekend staat om zijn potentiële gezondheidsvoordelen. Het bevat bioactieve stoffen, waaronder charantine, lectinen en momordicine, die bijdragen aan zijn unieke eigenschappen. Bittere meloen wordt traditioneel gebruikt om gezonde bloedsuikerspiegels te ondersteunen die al binnen het normale bereik vallen, de spijsvertering te bevorderen en het immuunsysteem te ondersteunen.

Goldenseal, wetenschappelijk bekend als Hydrastis canadensis, is een meerjarig kruid dat inheems is in Noord-Amerika. Het heeft een lange geschiedenis van gebruik in de traditionele geneeskunde van inheemse Amerikanen. Goldenseal bevat berberine, een actieve verbinding waarvan wordt aangenomen dat deze bijdraagt aan de gunstige effecten. Goldenseal wordt traditioneel gebruikt om de immuunfunctie te ondersteunen, de spijsvertering te bevorderen en een gezonde balans van micro-organismen in het lichaam te behouden.

Door bittere meloen en goldenseal te combineren, biedt het Bitter Melon and Goldenseal-supplement van Dr. Mercola een alomvattende benadering van welzijn.

Samenstelling van Dr. Mercola Bitter Melon and Goldenseal:
4 capsules (is een dagdosering) bevatten:
Canadese geelwortel (Hydrastis canadensis) 1000 mg
Berberine 50 mg
Bitter Melon (Momordica charantia) 1000 mg

Ingrediënten van Dr. Mercola Bitter Melon and Goldenseal:
Canadese geelwortel, Bitter melon, berberine, plantaardige capsule (pullalan), rijstzemelen, maltodextrine, rijstextract, acaciagom, zonnebloemolie.

Dit product is biologisch gecertificeerd overeenkomstig Amerikaanse wetgeving.
Dit product is gegarandeerd vrij van GMO, gluten en soja. 
Dit product is geschikt voor zowel vegetariërs als veganisten.

Gebruik van Dr. Mercola Bitter Melon and Goldenseal:
Volwassenen nemen als voedingssupplement twee maal daags 2 capsules tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional.
De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Een gezonde levensstijl en een evenwichtige en gevarieerde voeding zijn erg belangrijk. Een supplement van Dr. Mercola is daarom geen vervanging van een gevarieerde voeding of een evenwichtige levensstijl maar kan wel een goede aanvulling zijn.

Voor het hele assortiment van Dr. Mercola gaat u naar onze merkpagina van Dr. Mercola op www.nova-vitae.com

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bitter Melon and Goldenseal 120 capsules – Dr. Mercola” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *