Collagen Complex 90 tabletten – Dr. Mercola

  • Productnummer: 38386 / 020
  • EAN: 0810487038386

54,95

Toepassing van Dr. Mercola Collagen Complex:

Collageen is het meest voorkomende eiwit in je lichaam, en drie soorten vormen 80 tot 90% van je totale collageen.
Het houdt je huid, haar en nagels jong en is de “cellulaire lijm” die al het bindweefsel in je lichaam bij elkaar houdt, inclusief je spieren, bloedvaten, organen, spijsvertering en immuunsysteem.

Als je jong bent, heb je meestal veel collageen, maar als je ouder wordt, begin je het te verliezen. Op 60-jarige leeftijd daalt je collageengehalte tot minder dan de helft van je jeugdige niveau, en op 80-jarige leeftijd heb je ongeveer vier keer minder collageen in je lichaam.

Van de drie soorten collageen komen type I en III vooral voor in huid, haar, botten, ligamenten, pezen, bloedvaten en organen, terwijl type ll het grootste deel van het gewrichtskraakbeen uitmaakt. Voor een vitaal, jeugdig lichaam heb je alle drie de typen collageen nodig.

Collagen Complex-tabletten leveren 1,5 gram van alle drie de soorten collageen uit de beste bronnen:

Marine Collagen Peptides van de collageenrijke huid van wildgevangen, diepzeekabeljauw (Gadus morhua), geoogst uit het sprankelende heldere water van de Noord-Atlantische Oceaan in Noorwegen door duurzame visserijen die (Marine Stewardship Council) MSC gecertificeerd zijn.
Organic Beef Bone Broth Concentrate van gras gevoerde, Amerikaanse koeien die biologisch zijn gefokt zonder toevoeging van hormonen en antibiotica in hun dieet.
– UC-ll® Undenatured Type II Chicken Collagen van kippen die op verantwoorde wijze het hele jaar door buiten worden gehouden en een 100% vegetarisch en non-GMO dieet krijgen.

Niet alleen kan aanvullend collageen u helpen om de jaren van uw uiterlijk terug te draaien, maar het kan u ook helpen om met gemak te bewegen en er zeker van te zijn dat de weefsels, botten en darmen van uw lichaam de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben.

Samenstelling van Dr. Mercola Collagen Complex:
3 tabletten (is een dagdosering) bevatten:
Collageen [van mariene collageenpeptiden + (wildgevangen kabeljauwhuid), biologisch runderbottenbouillonconcentraatpoeder, UC-II ongedenatureerd type II kippencollageen] 1500 mg

Ingrediënten van Dr. Mercola Collagen Complex:
Collageen, microkristallijne cellulose, cellulose, acaciagom, guargom, Tapioca maltodextrine, siliciumdioxide, rijstzemelen, agave vezel, rijstzemelen extract, zonnebloemolie, agavesiroop, zonnebloemlecithine, palmolie.

Allergeneninformatie: dit product bevat VIS.
Dit product is gegarandeerd van van GMO, gluten en soja. 

Gebruik van Dr. Mercola Collagen Complex:
Volwassenen nemen dagelijks 3 tabletten bij voorkeur op een lege maag tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional.
De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Een gezonde levensstijl en een evenwichtige en gevarieerde voeding zijn erg belangrijk. Een supplement van Dr. Mercola is daarom geen vervanging van een gevarieerde voeding of een evenwichtige levensstijl maar kan wel een goede aanvulling zijn.

Voor het hele assortiment van Dr. Mercola gaat u naar onze merkpagina van Dr. Mercola op www.nova-vitae.com

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Collagen Complex 90 tabletten – Dr. Mercola” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *