Complete Probiotics Women 90 capsules – Dr. Mercola

  • Productnummer: 19132 / 023
  • EAN: 0813006019132

104,95

Toepassing van Dr. Mercola Complete Probiotics for Women:
Heden ten dage is meer dan ooit behoefte aan een effectieve en doeltreffende manier om een gezond evenwicht de gezonde bacteriën in uw spijsverteringssysteem te ondersteunen.

Door uw gezonde microbioom te voeden en in evenwicht te brengen met hoogwaardige probiotica, helpt u vele belangrijke functies in uw lichaam te ondersteunen.
De spijsvertering zelf, de opname van de voedingsstoffen uw immuunsysteem, een gezonde expressie van de genen, gezonde allergische reactie (en de oplossing daarbij), zelfs uw stemming en bij vrouwen een gezonde vaginale flora.

Onderzoekers hebben aangetoond vrouwen van alle leeftijden bijzonder gebaat zijn bij een effectieve probiotische ondersteuning voor een vaginale gezondheid om velerlei klachten en kwaaltjes op te lossen of te voorkomen.
Drie specifiek Lactobacillus stammen die daaraan bijdragen zijn in ieder geval opgenomen in deze specifieke probiotica ontwikkelt voor vrouwen.

Complete Probiotics for Women (70 miljard CFU) is de meest uitgebreide probiotische formule voor vrouwen die momenteel beschikbaar is en die zowel voor de lange als voor de korte termijn geschikt en doeltreffend zijn.

Complete Probiotics for Women Brengt uw microbioom in balans met 10 stammen van uitzonderlijke nuttige bacteriën, waaronder een lang werkende superstam, L. acidophilus DDS®-1 en drie speciale Lactobacillus-stammen voor specifieke behoeften van vrouwen.

Dit product bevat Fructooligosaccharide (FOS) als een vorm van prebiotica om de probiotische bacteriën te helpen groeien en bloeien in uw lichaam.

De capsule is zuur- en galbestendig* om de passage door de maag te overleven en te gedijen in de darmen.
*in gepatenteerde capsules met vertraagde afgifte (DRcaps™) voor een extra beschermingslaag tegen sterk maagzuur, zodat de probiotica uw dunne darm bereiken – waar ze het beste werken.

Is onafhankelijk getest om de hoge potentie te bevestigen.

Hoeft niet gekoeld bewaard te worden, dus handig en perfect voor onderweg.

Samenstelling van Dr. Mercola Complete Probiotics for Women:
Elke capsule bevat:
Propriëtair mengel van darmculturen 422 mg / 70 miljard CFU*
waarin:
Lactobacillus acidophilus, DDS®-1
Lactobacillus plantarum, UALp-05™
Lactobacillus casei, UALc-03™
Lactobacillus paracasei, UALpc-04™
Lactobacillus rhamnosus, DSM33560
Lactobacillus reuteri, AULre-16™
Lactobacillus gasseri, UALg-05™
Bifidobacterium lactis, UABla-12®
Bifidobacterium bifidum, UABb-10™
Bifidobacterium longum, UABI-14™
*CFU = Kolonie Vormende Eenheden

Ingrediënten van Dr. Mercola Complete Probiotics for Women:
Kolonie vormende bacterie eenheden (KVE / CFU), microkristallijne cellulose, vertraagde afgifte capsule (gemaakt van hydroxypropylmethylcellulose en gellan gom), FOS (fructo-oligo-sacchariden, ascorbylpalmitaat en siliciumdioxide.

Dit product is gegarandeerd GMO-vrij, glutenvrij en sojavrij.

Gebruik van Dr. Mercola Complet Probiotics for Women:
Volwassenen nemen bij voorkeur in de morgen en buiten de maaltijd om 1 capsule per dag tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional.
De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Een gezonde levensstijl en een evenwichtige en gevarieerde voeding zijn erg belangrijk. Een supplement van Dr. Mercola is daarom geen vervanging van een gevarieerde voeding of een evenwichtige levensstijl maar kan wel een goede aanvulling zijn.

Voor het hele assortiment van Dr. Mercola gaat u naar onze merkpagina van Dr. Mercola op www.nova-vitae.com

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Complete Probiotics Women 90 capsules – Dr. Mercola” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *