Eye Support 30 capsules – Dr. Mercola

  • Productnummer: 12355 / 031
  • EAN: 0813006012355

29,95

Toepassing van Dr. Mercola Eye Support:
In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is een afnemend gezichtsvermogen niet het gevolg van ouder worden.
Het is eerder een neveneffect van onze moderne levensstijl – en een gebrek aan de voedingsstoffen die uw ogen nodig hebben om te gedijen.

Roken, obesitas, bloedsuiker- en bloeddrukproblemen en slaapgebrek kunnen de achteruitgang van uw vermogen om scherp te zien versnellen.

Te veel uren schermtijd met zijn potentieel schadelijke korte golflengte blauw licht kan ook zijn tol eisen opeisen aan uw ooggezondheid, gezichtsscherpte en comfort na verloop van tijd.

Om u te helpen uw gezichtsvermogen en ooggezondheid te ondersteunen in dit soort uitdagende omstandigheden, heeft Dr. Mercola  ‘Eye Support’ samengesteld met vier van de meest krachtige ingrediënten:

  • Anthocyanen van zwarte bessen extract zijn een van de nieuwste groepen antioxidanten die bekend staan om hun krachtige oog ondersteunende eigenschappen. Ze worden gemakkelijk geabsorbeerd in uw plasma en oogweefsel om uw ogen te voeden en ondersteuning te bieden tegen visuele vermoeidheid.
  • Luteïne is een natuurlijk carotenoïde dat door uw lichaam wordt gebruikt als antioxidant en dat uw ogen waardevolle ondersteuning biedt door schadelijk blauw licht van elektronische apparaten te absorberen, vrije radicalen te bestrijden en cellen te beschermen tegen oxidatieve schade.
  • Zeaxanthine is de sterkste antioxidant carotenoïde die zich in uw netvlies bevindt en verplaatst zich gemakkelijk naar de oogweefsels. Samen met Luteïne verhoogt het de maculaire pigmentdichtheid aanzienlijk voor gezichtsscherpte en helpt het veel voorkomende visuele klachten te verlichten.
  • Biologisch astaxanthine van de micro alg ‘Haematococcus pluvialis’ dringt gemakkelijk door tot in de oogweefsels en bevordert een optimaal energieniveau van de ogen en gezichtsscherpte, terwijl het uw netvlies ondersteunt bij blootstelling aan fel licht.

Deze formule is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en bevat de optimale doses van deze ingrediënten voor een effectieve bescherming tegen schadelijke vrije radicalen en voor het bevorderen van een optimale gezondheid van de macula en het netvlies.

Dit product is vrij van synthetische ingrediënten, omdat onze organische astaxanthine wordt gekweekt in een zuivere, gifstofvrije omgeving en wordt geëxtraheerd zonder oplosmiddelen.

Dit is absoluut de juiste combinatie van plantaardige stoffen voor gezonde ogen en een gezond gezichtsvermogen. Gebruik Eye Support met vertrouwen om uw gezichtsvermogen gezond te houden en te ondersteunen.

Samenstelling van Dr. Mercola Eye Support:
Elke capsule bevat:
Anthocyanen van zwarte bessen extract 50 mg
Luteine uit Goudsbloem extract (Tagetes erecta) 10 mg
Biologische astaxanthine poeder (Haematococcus pluvialis) 2 mg
Zeaxanthine uit Goudsbloem extract (Tagetes erecta) 10 mg

Ingrediënten van Dr. Mercola Eye Support:
Overige ingrediënten: biologische tapioca maltodextrine, hydroxypropylmethylcellulose (plantaardige capsule) sucrose, tapioca zetmeel, gemengde tocoferolen.

Dit product is geschikt voor zowel vegetariërs als veganisten. 
Dit product is gegarandeerd glutenvrij en sojavrij en Non-GMO.

Gebruik van Dr. Mercola Eye Support:
U neemt dagelijks 1 capsule met wat water bij een maaltijd tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional.
De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Een gezonde levensstijl en een evenwichtige en gevarieerde voeding zijn erg belangrijk. Een supplement van Dr. Mercola is daarom geen vervanging van een gevarieerde voeding of een evenwichtige levensstijl maar kan wel een goede aanvulling zijn.

Voor het hele assortiment van Dr. Mercola gaat u naar onze merkpagina van Dr. Mercola op www.nova-vitae.com

Producten die vaak samen gekocht worden:
Dr. Mercola Krill Olie 180 capsules per verpakking
Dr. Mercola Joint Formula 90 tabletten per verpakking

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Eye Support 30 capsules – Dr. Mercola” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *