Fermented Beets Organic 150 gram – Dr. Mercola

  • Productnummer: 813006018401
  • EAN:

29,95

Toepassing van Dr. Mercola Organic Fermented Beets:

Bietensap is erg populair om energieniveaus te verhogen en mentale focus te verbeteren. Dankzij het hoge nitraatgehalte biedt het de grondstoffen voor de productie van stikstofoxide (NO) in je lichaam. Dit kleine signaalmolecuul speelt een sleutelrol in je circulatoire gezondheid, bevordert gezonde energieniveaus, mentale functie, flexibiliteit van bloedvaten, ontgifting, bloeddruk en beschermt je mitochondriën.

Echter, bietensap heeft een nadeel: terwijl het verschillende unieke, gezondheidsbevorderende voedingsstoffen in uniek hoge hoeveelheden biedt, zit het boordevol suiker.

Daarom hebben we Organic Fermented Beet Powder gecreëerd als een ideale manier om je dieet aan te vullen met bieten – met bijna geen suikergehalte. Dit gecertificeerde USDA Organic poeder is gemakkelijk in gebruik en kan worden toegevoegd aan je dagelijkse smoothie of gemengd met water of andere dranken voor een energieboost rijk aan nitraten. We fermenteren onze biologische bieten om hun voedingswaarde te verbeteren door:

  • Het suikergehalte bijna tot nul te reduceren.*
  • Het verhogen van bepaalde voedingsstoffen.*
  • Het verbeteren van de bio-beschikbaarheid van mineralen.*
  • Meer dan dubbele hoeveelheid nitraten te genereren vergeleken met niet-gefermenteerde bieten.
  • De bio-beschikbaarheid van antioxidanten te verhogen.*

Elke portie van 5 gram Organic Fermented Beet Powder staat gelijk aan 40 gram – of 1/3 kopje – hele verse bieten. Door gezonde stikstofoxidefunctie en gezonde bloedstroom in je hele lichaam te bevorderen, kun je mogelijk hogere niveaus van mentale focus, fysieke energie en gevoelens van algemeen welzijn bereiken.*

Verhoog je energieniveau en mentale helderheid naar een hoger niveau met het ondersteuningssysteem voor stikstofoxide van moeder natuur.

Samenstelling van Dr. Mercola Organic Fermented Beets:
1 scoop (is een dagdosering) bevat:
Organic gefermenteerd bietenpoeder 5 gram

Ingrediënten van Dr. Mercola Organic Fermented Beets:
100% biologisch* bietenwortel poeder.
* overeenkomstig Amerikaanse wetgeving.

Gebruik van Dr. Mercola Organic Fermented Beets:
Volwassenen nemen als voedingssupplement 1 scoop per dag gemengd met water of drank naar keuze tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Een gezonde levensstijl en een evenwichtige en gevarieerde voeding zijn erg belangrijk. Een supplement van Dr. Mercola is daarom geen vervanging van een gevarieerde voeding of een evenwichtige levensstijl maar kan wel een goede aanvulling zijn.

Voor het hele assortiment van Dr. Mercola gaat u naar onze merkpagina van Dr. Mercola op www.nova-vitae.com

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Fermented Beets Organic 150 gram – Dr. Mercola” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *