Fermented Broccoli Sprouts 30 capsules – Dr. Mercola

  • Productnummer: 17763 / 016
  • EAN: 0813006017763

34,95

Toepassing van Dr. Mercola Fermented Broccoli Sprouts:

Dit product van Dr. Mercola is een revolutionair product dat de kracht van gefermenteerde voeding combineert met de voedingsstoffen van broccoli spruiten. Deze geavanceerde formule is speciaal ontworpen om je lichaam te voorzien van een rijke bron van bioactieve verbindingen en voedingsstoffen voor een optimale gezondheid.

Broccoli spruiten staan bekend om hun hoge gehalte aan glucoraphanine, een natuurlijke stof die in het lichaam wordt omgezet in sulforafaan. Sulforafaan is een krachtige antioxidant en ontstekingsremmende stof die tal van gezondheidsvoordelen biedt. Het kan bijdragen aan het behoud van een gezond immuunsysteem, de ondersteuning van ontgiftingsprocessen en het bevorderen van een gezonde ontstekingsrespons.

Wat Fermented Broccoli Sprouts onderscheidt, is het fermentatieproces dat deze spruiten ondergaan. Fermentatie verbetert de biologische beschikbaarheid en verteerbaarheid van voedingsstoffen, waardoor je lichaam gemakkelijker toegang heeft tot de waardevolle verbindingen in de broccoli spruiten.

Hier zijn enkele redenen waarom je Fermented Broccoli Sprouts van Dr. Mercola zou kunnen overwegen:

  1. Krachtige antioxidanten: Fermented Broccoli Sprouts zijn rijk aan antioxidanten die kunnen helpen bij het neutraliseren van vrije radicalen in het lichaam. Dit kan bijdragen aan de bescherming van cellen en weefsels tegen oxidatieve schade.
  2. Ondersteuning van de ontgifting: Sulforafaan, dat in overvloed aanwezig is in gefermenteerde broccoli spruiten, kan helpen bij het ondersteunen van de ontgiftingsprocessen in je lichaam. Het kan bijdragen aan de eliminatie van schadelijke stoffen.
  3. Biologische beschikbaarheid: Het fermentatieproces verbetert de opname en assimilatie van voedingsstoffen in je lichaam. Dit betekent dat je optimaal kunt profiteren van de waardevolle voedingsstoffen in de gefermenteerde broccoli spruiten.

Samenstelling van Dr. Mercola Fermented Broccoli Sprouts:
Elke capsule (is een dagdosering) bevat:
Gefermenteerde broccoli spruiten 400 mg
Broccoli 100 mg
waarin:
– Glucoraphanine 350 mcg
– Sulforafaan 140 mcg
– Myrosinase 105 mcg

Ingrediënten van Dr. Mercola Fermented Broccoli Sprouts:
Broccoli sprouts, rijstzemelen, plantaardige capsule (HPMC).

Dit product is gegarandeerd vrij van GMO, gluten en soja.
Dit product is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Gebruik van Dr. Mercola Fermented Broccoli Sprouts:
Volwassenen nemen dagelijks als voedingssupplement 1 capsule bij de maaltijd tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional.
De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Een gezonde levensstijl en een evenwichtige en gevarieerde voeding zijn erg belangrijk. Een supplement van Dr. Mercola is daarom geen vervanging van een gevarieerde voeding of een evenwichtige levensstijl maar kan wel een goede aanvulling zijn.

Voor het hele assortiment van Dr. Mercola gaat u naar onze merkpagina van Dr. Mercola op www.nova-vitae.com

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Fermented Broccoli Sprouts 30 capsules – Dr. Mercola” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *