Herbal Throat Drops 60 ml – Dr. Mercola

  • Productnummer: 10182 / 071
  • EAN: 810094210182

32,95

Toepassing van Dr. Mercola Herbal Throat Drops:

Ontdek de perfecte oplossing voor de verzorging van je keel en darmen! Maak kennis met onze Herbal Throat Drops met Gladde Iep – een krachtige mix van acht beproefde planten, zorgvuldig samengesteld om uitgebreide ondersteuning te bieden voor je immuunsysteem, spijsvertering en luchtwegen.

🌿 Gladde Iepen Binnenbast: Afkomstig van in het wild geoogste bomen, biedt het verzachtende effecten op de weefsels van de bovenste luchtwegen en slijmvliezen in je gehele spijsverterings- en urinewegen.

🌼 Biologische Kamillebloem: Bekend om zijn vermogen om de keel te smeren en te verzachten door een normale ontstekingsreactie te bevorderen.

🍃 Biologische Kaneelbast: Boordevol antioxidante fytochemische stoffen die de spijsvertering, een normale ontstekingsreactie en algemene stofwisseling ondersteunen.

🌱 Biologische Gemberwortel en -rizoom: Geroemd om zijn vermogen om gastro-intestinale ongemakken te verzachten, de maagslijmvlies te beschermen, en de normale vertering en opname van vet en koolhydraten te ondersteunen.

🌿 Biologische Zoethoutwortel: Bevat glycyrrhizinezuur dat weefsels en slijmvliezen verzacht, de spijsvertering en darmgezondheid ondersteunt, en een optimale immuunrespons bevordert.

🌾 Biologische Heemstwortel: Met unieke vezels die uitzetten met water, vormt het een beschermende coating voor de delicate slijmvliezen van je organen en weefsels, inclusief je darmen en luchtwegen.

🌿 Biologisch Salieblad: Werkt als een antioxidant en biedt ondersteuning voor een gezonde ontstekingsreactie en spijsvertering.

🍒 Biologische Wilde Kersenschors: Ondersteunt de gezondheid van de luchtwegen, inclusief de keel en sinussen, met zijn verzachtende en kalmerende effecten.

In tegenstelling tot andere gladde iepen extracten vermijdt onze formule alcohol en gebruikt alleen glycerine en water om deze natuurlijke planten te extraheren. Ervaar de verzachtende kracht van traditie met onze heerlijk smakende vloeibare druppels! Verhoog je welzijn met Kruiden Keel – jouw keuze voor dagelijkse zorg en hardnekkige seizoensgebonden uitdagingen.

Samenstelling van Dr. Mercola Herbal Throat Drops:
2 droppers bevatten
Kruidenmengsel (zie bovengenoemde kruiden) 2 ml

Ingrediënten van Dr. Mercola Herbal Throat Drops:
Kruiden, water, glycerine, citroensapconcentraat, natuurlijke mandarijnenschilsmaak met andere natuurlijke smaken en citrus extract.

* Dit product is gegarandeerd vrij van GMO, gluten en soja.

Gebruik van Dr. Mercola Herbal Throat Drops:
Volwassenen nemen als voedingssupplement dagelijks 2 droppers (2 ml) puur of met wat water in tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional.
De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Een gezonde levensstijl en een evenwichtige en gevarieerde voeding zijn erg belangrijk. Een supplement van Dr. Mercola is daarom geen vervanging van een gevarieerde voeding of een evenwichtige levensstijl maar kan wel een goede aanvulling zijn.

Voor het hele assortiment van Dr. Mercola gaat u naar onze merkpagina van Dr. Mercola op onze website.

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Herbal Throat Drops 60 ml – Dr. Mercola” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *