Krill Oil 60 capsules – Dr. Mercola

  • Productnummer: 10269 / 043
  • EAN: 0813006010269

37,50

Toepassing van Dr. Mercola Krill Olie:
Waarschijnlijk kent u de vele gezondheidsvoordelen van omega-3 vetten allang.

Niet alleen ondersteunen deze essentiële vetten uw hartgezondheid, immuunsysteem, gewrichtscomfort en algemene stemming, maar ze zijn ook belangrijk om u te helpen een gezond evenwicht van omega-3 en omega-6 te behouden.

In tegenstelling tot gewone visolie is krillolie omega-3, EPA en DHA, in de vorm van fosfolipiden – liposomen, of kleine pakketjes, die de vetzuren rechtstreeks in uw lichaamscellen afleveren.
Dit maakt de essentiële omega-3 vetten in krillolie biologisch beter beschikbaar zijn en beter geschikt om uw omega-3/omega-6 verhouding te optimaliseren.

Deze exclusieve formule van krillolie is afkomstig uit de ongerepte Antarctische wateren van de enige visserij die een “A”-classificatie voor duurzaamheid heeft gekregen:

– Is Marine Stewardship Council (MSC) gecertificeerd: een “Boat to plate” certificering en een constante controle garandeert dat de oogst tot de productie voldoet aan de MSC chain of custody standaard.
– Krill wordt geoogst op een duurzame manier die er ook voor zorgt dat er geen bijvangst (niet-krill soorten) wordt gevangen.
– Biedt traceerbaarheid en vertrouwen – Onze fabrikant biedt traceerbaarheid van krill vanaf de bron tot de uiteindelijke verwerking in een gecontroleerde waardeketen.
– Maakt gebruik van een unieke gepatenteerde oogstmethode – Deze technologie helpt krillolie van topkwaliteit te garanderen door de krill levend in tanks op de boot te brengen (in tegenstelling tot de meeste andere fabrikanten). Dit maakt een verse verwerking van delicaat krill mogelijk.
– Gebruikt superieure inkapseling: door het gebruik van een Licaps® capsule wordt onze formule geleverd in een unieke hermetisch afgesloten beschermende capsule.
– Zorgt voor een betere houdbaarheid – Het uitstekende vul- en afsluitproces in de capsule helpt de levensduur van krillolie te verbeteren door oxidatie te voorkomen.
– Krill olie bevat natuurlijk voorkomende astaxanthine, maar om ervoor te zorgen dat u een gezonde portie astaxanthine in elke capsule krijgt, is er 2 mg organische astaxanthine uit microalgen toegevoegd.

De Krillolie van Dr, Mercola  is ook verkrijgbaar in speciale formules voor vrouwen en kinderen en is de ideale bron van omega-3 voor het hele gezin.

Samenstelling van Dr. Mercola Krill Olie:
2 capsules (is een dosering) bevatten:
Krill olie 1000 mg
Fosfolipiden 400 mg
Omega-3 vetzuren 220 mg
EPA (Eicosapentaeenzuur) 120 mg
DHA (Docosahexaeenzuur) 55 mg
Astaxanthine 2 mg

Ingrediënten van Dr. Mercola Krill Olie:
Krill olie, astaxanthine, (vis gelatine: capsule), biologische olijfolie, biologisch rozemarijn bladextract (antioxidant).

Dit product is gegarandeerd GMO-vrij, vrij van soja en gluten.

Gebruik van Dr. Mercola Krill Olie:
Volwassenen nemen als voedingssupplement dagelijks 2 capsules bij voorkeur bij de eerste maaltijd van de dag tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional.
De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Een gezonde levensstijl en een evenwichtige en gevarieerde voeding zijn erg belangrijk. Een supplement van Dr. Mercola is daarom geen vervanging van een gevarieerde voeding of een evenwichtige levensstijl maar kan wel een goede aanvulling zijn.

Voor het hele assortiment van Dr. Mercola gaat u naar onze merkpagina van Dr. Mercola op www.nova-vitae.com

Bij langdurig, verstandig gebruik is een voordeelverpakking wenselijk en aan te raden:
Dr. Mercola Antarctic Krill Oil 180 capsules

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Krill Oil 60 capsules – Dr. Mercola” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *