Krill Oil for Kids 60 capsules – Dr. Mercola

  • Productnummer: 11495 / 046
  • EAN: 0813006011495

34,95

Toepassing van Dr. Mercola Krill Oil for Kids:
Net zoals omega-3 essentieel zijn voor uw algemeen welzijn, spelen ze ook een belangrijke rol in de groei en ontwikkeling van de hersenen en het lichaam van uw kind.

Helaas zit het hedendaagse dieet vol met omega-6 en te weinig omega-3, waardoor het voor kinderen erg moeilijk is om de essentiële omega-3 vetten binnen te krijgen die ze nodig hebben, vooral voor kieskeurige eters.

Supplementaire krillolie bevat de omega-3, EPA en DHA, in de vorm van fosfolipiden – liposomen, of kleine pakketjes, die de vetzuren rechtstreeks in de cellen van uw kleintje brengen. Dit helpt de essentiële omega-3 vetten in krillolie biologisch beter beschikbaar te maken om de verhouding tussen omega-3 en omega-6 van uw kind te verbeteren.

Gemaakt met dezelfde hoogwaardige ingrediënten als onze Krill Oil voor volwassenen, maar in een kleinere dosis, Krill Oil for Kids:
– Is Marine Stewardship Council (MSC) gecertificeerd – “Boat to plate” certificering en auditing garandeert dat de oogst tot de productie voldoet aan de MSC chain of custody standaard.
– Biedt traceerbaarheid en vertrouwen – Onze fabrikant biedt traceerbaarheid van krill vanaf de bron tot de uiteindelijke verwerking in een gecontroleerde waardeketen.
– Maakt gebruik van een unieke gepatenteerde oogstmethode – Deze technologie helpt krillolie van topkwaliteit te garanderen door de krill levend in de tanks op de boot te brengen, wat resulteert in een verse verwerking van delicaat krill.
– Gebruikt superieure inkapseling – Onze kwaliteitsformule wordt geleverd in een unieke beschermende capsule die het oxidatiepotentieel vermindert door de vloeibare formulering met stikstof te spoelen tijdens het vulproces van de capsule – waardoor een “versheidsbel” ontstaat.
– Zorgt voor een betere houdbaarheid – Het uitstekende vul- en afsluitproces in de capsule helpt de kwaliteit van het krill te verbeteren en voorkomt oxidatie en bederf.

Bovendien zijn onze capsules voor kinderen veel kleiner en dus gemakkelijker in te slikken.
Deze Krill Olie is speciaal voor kinderen gezien het formaat van de capsules.
De Krill Oil voor volwassenen is te vinden onder:
Dr. Mercola Krill Oil 180 capsules per verpakking of de probeerverpakking:
Dr. Mercola Krill Oil 60 capsules per verpakking

Samenstelling van Dr. Mercola Krill Oil for Kids:
2 capsules (is een dosering) bevatten:
Krill olie 320 mg
waarvan:
Fosfolipiden 128 mg
Omega-3 vetzuren 70 mg
EPA (Eicosapentaeenzuur) 38 mg
DHA (Docosahexaeenzuur) 17 mg

Ingrediënten van Dr. Mercola Krill Oil for Kids:
Krill olie, capsule (visgelatine), biologische olijfolie, biologisch rozemarijn extract (antioxidant).

Gebruik van Dr. Mercola Krill Oil for Kids:
Kinderen vanaf 4 jaar nemen dagelijks 2 capsules bij voorkeur bij de eerste maaltijd van de dag tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidprofessional.
De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Een gezonde levensstijl en een evenwichtige en gevarieerde voeding zijn erg belangrijk. Een supplement van Dr. Mercola is daarom geen vervanging van een gevarieerde voeding of een evenwichtige levensstijl maar kan wel een goede aanvulling zijn.

Voor het hele assortiment van Dr. Mercola gaat u naar onze merkpagina van Dr. Mercola op www.nova-vitae.com

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Krill Oil for Kids 60 capsules – Dr. Mercola” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *