Krill Oil Double Strength 90 capsules – Dr. Mercola

  • Productnummer: 38416 / 044
  • EAN: 0810487038416

59,95

Toepassing van Dr. Mercola Krill Oil Double Strength:
Van essentiële omega-3 vetten is bekend dat ze uw algehele gezondheid bevorderen, waaronder uw hart, hersenen, immuunsysteem, gewrichtscomfort, stemming en meer, maar ook waar u uw omega-3 vandaan haalt is belangrijk.

In tegenstelling tot gewone visolie draagt krillolie zijn omega-3, EPA en DHA, in de vorm van fosfolipiden – liposomen, of kleine pakketjes, die de vetzuren gemakkelijk over uw celmembranen verspreiden.
Dit maakt de essentiële omega-3 vetten in krillolie beter beschikbaar voor al uw cellen.

Deze exclusieve formule van Dr. Mercola Krill Oil Double Strength is afkomstig uit de ongerepte Antarctische wateren van de enige visserij die een “A”-classificatie heeft gekregen voor duurzaamheid:

–  Is hierdoor “Marine Stewardship Council” (MSC) gecertificeerd – “een van Boot tot bord” certificering èn controle garandeert dat de oogst tot de productie voldoet aan de hoogste eisen.
– Is altijd traceerbaar waardoor het product betrouwbaar is – deze fabrikant biedt de traceerbaarheid van krill aan vanaf de bron tot de uiteindelijke verwerking.
– Maakt gebruik van een unieke gepatenteerde vismethode – Deze technologie helpt krillolie van topkwaliteit te garanderen door de krill levend in de tanks op de boot te brengen, wat resulteert in een verse verwerking van het gevoelige krill.
– Gebruikt superieure capsulering – dit kwalitatief hoogstaande product wordt geleverd in een unieke beschermende capsule die het oxidatiepotentieel vermindert door de vloeibare formulering met stikstof te spoelen tijdens het vulproces van de capsule – waardoor een “versheidsbel” ontstaat.
– Zorgt voor een betere houdbaarheid – Het uitstekende vul- en afsluitproces in de capsule helpt de kwaliteit van het krill te verbeteren en voorkomt oxidatie en bederf.

Krill Oil Double Strength biedt 2000 mg Krill Oil en 4 mg biologische Astaxanthine per dagdosering –  het dubbele van de hoeveelheid in onze reguliere Krill Oil capsules. Dus wanneer u een hogere dosering nodig heeft om uw omega-3-niveaus snel te verhogen, kan Krill Oil Double Strength u tijd en geld besparen.

Ook verkrijgbaar in speciale formules voor vrouwen, kinderen en huisdieren, is onze Krill Olie de ideale bron van omega-3 voor het hele gezin.

Samenstelling van Dr. Mercola Krill Oil Double Strength:
3 capsules bevatten:
Krill olie 2000 mg
waarin:
Fosfolipiden 800 mg
Omega 3 vetzuren 440 mg
EPA (Eicosapentaeenzuur) 240 mg
DHA (Docosahexaeenzuur) 110 mg

Ingrediënten van Dr. Mercola Krill Oil Double Strength:
Krill olie in een capsule van visgelatine, biologische olijfolie, biologisch roosmarijn extract.

Dit product is gegarandeerd vrij van GMO, gluten en soja.

Gebruik van Dr. Mercola Krill Oil Double Strength:
Volwassenen nemen als voedingssupplement 3 capsules bij de eerste maaltijd van de dag tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional.
De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Voor het hele assortiment van Dr. Mercola gaat u naar onze merkpagina van Dr. Mercola op www.nova-vitae.com

Dr. Mercola staat bekend om een exclusief en breed spectrum assortiment van Krill Olie producten voor het hele gezin.
1. Het meest bekend is wel de standaard Antarctic Krill Olie in de verpakkingseenheden van 180 capsules per verpakking en 60 capsules per verpakking.
2. Keto Krill is de keuze voor u als u scherp wilt blijven en hun cognitief functioneren optimaal wilt houden. Keto Krill voor meer brainpower is verkrijgbaar in verpakkingen van 180 capsules en in verpakkingen van 60 capsules.
Keto Krill is verrijkt met fosfatidylserine en fosfatidylcholine.
3. De unieke formule van Krill olie voor vrouwen met toegevoegde GLA wordt aangeboden in verpakkingen van 270 capsules en verpakkingen van 90 capsules.
4. Kinderen met lichaam en hersenen volop in de groei hebben baat bij een goede Krill olie. De Krill Oil for Kids van Dr. Mercola biedt die bouwstenen die hiervoor essentieel zijn.

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Krill Oil Double Strength 90 capsules – Dr. Mercola” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *