L-Theanine plus GABA 60 capsules – Dr. Mercola

  • Productnummer: 13503 / 047
  • EAN: 710094213503

39,95

Toepassing van Dr. Mercola L-Theanine plus GABA:

Deze betrouwbare mix biedt voordelen van binnenuit en is handig wanneer je door stressvolle tijden gaat. Onze geavanceerde L-Theanine Plus GABA-formule werkt samen om de natuurlijke stressrespons van je hersenen te ondersteunen, waardoor ontspanning en kalmte worden bevorderd.
Ervaar verbeterde focus en denkvermogen overdag, terwijl je ‘s nachts de kwaliteit van je slaap verbetert – zodat je de hele dag kunt floreren.*

Hoogtepunten Onze L-Theanine Plus GABA bevordert ontspanning, stressmanagement, metabole en immuungezondheid, focus en mentale helderheid – zonder je zorgen te maken over cafeïnejitters.* Deze geavanceerde formule levert 200 mg L-Theanine en 100 mg GABA (Gamma-Aminoboterzuur) per dosis van twee capsules. Wanneer het ‘s nachts voor het slapengaan wordt gebruikt, kan het je helpen sneller in slaap te vallen en langer te slapen.* In lijn met het geloof van Dr. Mercola in het leveren van producten van de beste kwaliteit, hebben elke capsule gestandaardiseerde activiteit en zijn ze vrij van genetisch gemodificeerde organismen (GMO’s), zodat je precies weet wat je krijgt. Ontwikkeld met jou in gedachten zijn de door Dr. Mercola geformuleerde producten alleen gemaakt met ingrediënten die voldoen aan onze hoogwaardige normen. Opgericht in 1997, zijn we al meer dan twee decennia een vertrouwde bron op het gebied van natuurlijke gezondheid.

Veel gestelde vragen (FAQ)

1. Wat is het aanbevolen gebruik van dit product?
Volwassenen nemen dagelijks twee (2) capsules als voedingssupplement. Voor de beste resultaten neemt u dit product 30 tot 60 minuten voor het slapengaan.

2. Kan ik L-Theanine Plus GABA ook overdag gebruiken?
Hoewel L-Theanine wordt geprezen om zijn effecten op slaappatronen, wordt het ook gebruikt ter ondersteuning van de mentale en emotionele gezondheid, evenals cognitieve functie. Omdat het de activiteit van alfa-hersengolven stimuleert, bevordert L-Theanine een gevoel van kalmte, helpt het stress te verlichten en verbetert het tegelijkertijd de focus en alertheid. Of je L-Theanine Plus GABA overdag of ‘s nachts neemt, hangt puur af van je gezondheidsdoelen.

3. Kan ik het combineren met Sleep Support met Melatonine? (niet verkrijgbaar in Europa). 
Ja, je kunt beide supplementen combineren om een rustige slaap ‘s nachts te ondersteunen. Hoewel de Neuro Blend in Sleep Support kleine hoeveelheden GABA en L-Theanine bevat, zal het nemen ervan met L-Theanine Plus GABA geen overmatige hoeveelheden opleveren.

Samenstelling van Dr. Mercola L-Theanine plus GABA:
2 capsules bevatten:
Suntheanine (L-Theanine) 200 mg
GABA (Gamma-Ammino-Boterzuur) 100 mg

Ingrediënten van Dr. Mercola L-Theanine plus GABA:
L-Theanine- GABA, microkristallijne cellulose, capsule (HPMC), ascorbylpalmitaat, MCT, siliciumdioxide en acaciagom.

Dit product is gegarandeerd vrij van soja, gluten en GMO.

Gebruik van Dr. Mercola L-Theanine plus GABA: 
Volwassenen nemen dagelijks als voedingssupplement 2 capsules. Indien nodig voor werking gedurende de nacht: een half uur voor het slapen gaan op een lege maag innemen.
De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Een gezonde levensstijl en een evenwichtige en gevarieerde voeding zijn erg belangrijk. Een supplement van Dr. Mercola is daarom geen vervanging van een gevarieerde voeding of een evenwichtige levensstijl maar kan wel een goede aanvulling zijn.

Voor het hele assortiment van Dr. Mercola gaat u naar onze merkpagina van Dr. Mercola op www.nova-vitae.com

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “L-Theanine plus GABA 60 capsules – Dr. Mercola” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *