Liposomal Glutathione 60 capsules – Dr. Mercola

  • Productnummer: 12179
  • EAN: 0810094212179

49,95

Toepassing van Dr. Mercola Liposomal Glutathione:

Het product Liposomal Glutathione van het merk Dr. Mercola is een geavanceerd supplement dat de voordelen van glutathione combineert met de kracht van liposomale technologie. Glutathione is een van de belangrijkste antioxidanten in ons lichaam en speelt een cruciale rol bij het beschermen van cellen tegen oxidatieve stress en het ondersteunen van een gezond immuunsysteem.

Glutathione is van nature aanwezig in ons lichaam, maar de niveaus kunnen afnemen als gevolg van stress, veroudering, milieuverontreinigende stoffen en andere factoren. Het aanvullen van glutathione kan daarom gunstig zijn voor het behoud van een optimale gezondheid.

Wat dit product van Dr. Mercola onderscheidt, is het gebruik van liposomale technologie. Liposomen zijn kleine vetbolletjes die de nutriënten omhullen en beschermen, waardoor ze beter kunnen worden opgenomen in de cellen. Dit zorgt voor een verhoogde biologische beschikbaarheid en efficiëntie van glutathione in het lichaam.

Liposomal Glutathione biedt verschillende voordelen. Ten eerste kan het helpen bij het neutraliseren van vrije radicalen en het verminderen van oxidatieve stress, waardoor het de algehele gezondheid en het welzijn kan ondersteunen. Ten tweede speelt glutathione een rol bij het ontgiften van het lichaam, waardoor het helpt bij het verwijderen van schadelijke stoffen en toxines. Ten derde kan het het immuunsysteem versterken, waardoor het lichaam beter in staat is om infecties te bestrijden en het immuunsysteem in balans te houden.

Dr. Mercola is een vertrouwd merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige, natuurlijke supplementen. Ze streven naar de hoogste kwaliteit en zuiverheid in hun producten en maken gebruik van strenge productieprocessen om de werkzaamheid en veiligheid te waarborgen.

Met het Liposomal Glutathione-supplement van Dr. Mercola kun je profiteren van de voordelen van glutathione op een geoptimaliseerde en beter opneembare manier. Voeg dit supplement toe aan je dagelijkse routine als onderdeel van een holistische benadering van je algehele welzijn.

Samenstelling van Dr. Mercola Liposomal Glutathione:
2 capsules (is een dagdosering) bevatten:
L-Glutathione 350 mg

Ingrediënten van Dr. Mercola Liposomal Glutathione:
L-Glutathione, acaciagom, plantaardige capsule (HPMC), zonnebloemlecithine, rijstzemelen, rijstextract, zonnebloemolie.

Dit product is gegarandeerd vrij van GMO, gluten en soja.
Dit product is geschikt voor zowel vegetariërs als veganisten.

Gebruik van Dr. Mercola Liposomal Glutathione:
Volwassenen nemen dagelijks als voedingssupplement 2 capsules bij voorkeur bij een maaltijd tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional.
De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Voor het hele assortiment van Dr. Mercola gaat u naar onze merkpagina van Dr. Mercola op www.nova-vitae.com

Andere populaire liposomale producten van Dr. Mercola zijn:

Dr. Mercola Liposomal Vitamin C 180 capsules per verpakking
Dr. Mercola Liposomal Carnosine 30 capsules per verpakking
Dr. Mercola Liposomal Vitamin C for Kids 30 capsules per verpakking

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Liposomal Glutathione 60 capsules – Dr. Mercola” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *