Multivitamin For Women 240 tabletten – Dr. Mercola

  • Op voorraad op andere locatie (5 tot 7 werkdagen levertijd)
  • Verlanglijst
  • Productnummer: 2382
  • EAN: 813006019392

64,95

Toepassing van Dr. Mercola Multivitamin For Women:

Onze voedselvoorziening is drastisch veranderd in de afgelopen eeuw, met conventionele industriële landbouwmethoden die de bodem uitputten en leiden tot een dramatische afname van de voedingsstoffen in de groenten, granen en vee waarop je vertrouwt voor je gezondheid en energie.

Dit kan jou en je familie kwetsbaar maken voor een ontoereikende inname van vitaminen en mineralen, wat kan leiden tot verschillende gezondheidsproblemen.* De meeste mensen kunnen vandaag de dag profiteren van een multivitamine om de ontbrekende voedingsstoffen te leveren die nodig zijn voor optimale gezondheid.

Onze hoogwaardige Whole-Food Complex met toegevoegde Multivitamine plus Essentiële Mineralen voor Vrouwen onderscheidt zich van andere multivitaminen op de markt en biedt superieure voeding en biologische beschikbaarheid:*

Elke dagelijkse dosering levert meer dan 2.000 mg voedingsstoffen, waaronder essentiële vitaminen en mineralen. Veel van de mineralen zijn in gechelateerde vorm voor verbeterde biologische beschikbaarheid.* Het bevat de biologisch actieve vorm van foliumzuur, L-5-MTHF, de voorkeursvorm van je lichaam, omdat het de enige vorm is die je bloed-hersenbarrière kan passeren om belangrijke hersenfuncties uit te voeren.* Het bevat meer dan 50 voedingsingrediënten in een speciale kruidenbasis, inclusief moeilijk te vinden ingrediënten zoals spirulina, rode wijn proanthocyanidinen, citrusbioflavonoïden, lycopeen en chlorella. Het bevat Dr. Mercola’s speciale Biologische Fruit- en Groenteblend voor extra antioxidantkracht in de strijd tegen vrije radicalen, met onder andere boerenkool, spinazie, bloemkool, broccoli, selderij, wortel, bieten, radijs, knoflook, blauwe bes, braam, cranberry en abrikoos.* Bovendien hebben we een unieke antioxidantblend toegevoegd die gericht is op de gezondheid van vrouwen, met onder andere cranberry, rode klaver, D-Mannose, Shatavari-extract, druivenschil-extract, DIM en teunisbloemolie.*

Laat je niet ten prooi vallen aan de wijdverspreide voedingstekorten van vandaag of verspil je tijd en geld aan multivitaminesupplementen die tekortschieten. Kies voor de multivitamine waar je op kunt vertrouwen qua volledigheid en kwaliteit.”

Samenstelling van Dr. Mercola Multivitamin For Women:

Gebruik van Dr. Mercola Multivitamin For Women:
U neemt dagelijks 8 tabletten bij de maaltijd bij voorkeur 4 bij het ontbijt en 4 bij de hoofdmaaltijd tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional.

De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Een gezonde levensstijl en een evenwichtige en gevarieerde voeding zijn erg belangrijk. Een supplement van Dr. Mercola is daarom geen vervanging van een gevarieerde voeding of een evenwichtige levensstijl maar kan wel een goede aanvulling zijn.

Voor het hele assortiment van Dr. Mercola gaat u naar onze merkpagina van Dr. Mercola op onze website.

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Multivitamin For Women 240 tabletten – Dr. Mercola” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *