Organic Saw Palmetto Liquid Drops 60 ml – Dr. Mercola

  • Productnummer: 38751 / 067
  • EAN: 0810487038751

24,95

Toepassing van Dr. Mercola Organic Saw Palmetto Liquid Drops:

Dit product van Dr. Mercola zijn een natuurlijk supplement dat speciaal is ontwikkeld om de gezondheid van de prostaat te ondersteunen. Dit product maakt gebruik van de krachtige eigenschappen van de zaagpalmetto-bes, een plant die al eeuwenlang wordt gebruikt vanwege zijn voordelen voor de gezondheid van de prostaat.

Saw palmetto (Serenoa repens) is een plant die van nature voorkomt in de kustgebieden van de Verenigde Staten. Het is bekend om zijn positieve effecten op de prostaatfunctie en wordt veel gebruikt als natuurlijk middel tegen een vergrote prostaat. De actieve bestanddelen in saw palmetto, zoals vetzuren en fytosterolen, hebben bijzondere eigenschappen en kunnen helpen bij het verminderen van symptomen zoals frequent urineren, zwakke urinestroom en nachtelijk urineren.

het onderscheidende van dit product van Dr. Mercola is dat ze gemaakt zijn van biologische saw palmetto-bessen. Dit betekent dat de bessen zijn geteeld zonder het gebruik van synthetische pesticiden, herbiciden of kunstmeststoffen, wat zorgt voor een puur en natuurlijk product.

De vloeibare vorm van dit supplement zorgt voor een gemakkelijke opname en assimilatie in het lichaam. Het wordt geleverd in een handige druppelfles, waardoor doseren eenvoudig is. Je kunt de druppels toevoegen aan water, sap of een andere vloeistof naar keuze.

Samenstelling van Dr. Mercola Organic Saw Palmetto Liquid Drops:
2 druppelaars vol (is 2 ml) bevatten:
Organic Saw Palmetto (Serenoa repens) vrucht extract 320 mg

Ingrediënten van Dr. Mercola Organic Saw Palmetto Liquid Drops:
Saw palmetto, plantaardige glycerine, water, biologisch suikerriet alcohol (4-5%).

Gebruik van Dr. Mercola Organic Saw Palmetto Liquid Drops:
Volwassenen (mannen) nemen dagelijks als voedingssuplement 2 druppelaars vol tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional.
De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Een gezonde levensstijl en een evenwichtige en gevarieerde voeding zijn erg belangrijk. Een supplement van Dr. Mercola is daarom geen vervanging van een gevarieerde voeding of een evenwichtige levensstijl maar kan wel een goede aanvulling zijn.

Voor het hele assortiment van Dr. Mercola gaat u naar onze merkpagina van Dr. Mercola op www.nova-vitae.com

Indien u liever capsules slikt dan een vloeibaar extract kiest u eenvoudig voor Dr. Mercola Saw Palmetto capsules.

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Organic Saw Palmetto Liquid Drops 60 ml – Dr. Mercola” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *