Saw Palmetto 30 capsules – Dr. Mercola

  • Productnummer: 39840 / 068
  • EAN: 0810487039840

29,95

Toepassing van Dr. Mercola Saw Palmetto:

Tussen 51 en 60 jaar ervaart ongeveer 50% van de mannen tekenen van een minder dan optimale prostaatgezondheid. Het risico neemt geleidelijk toe met de leeftijd, zodat na de leeftijd van 80 jaar 90% van de mannen extra ondersteuning nodig heeft.

Van de unieke bessen van saw palmetto is aangetoond dat ze het vermogen van uw lichaam ondersteunen om 5-alfa-reductase (5α-R) te remmen, het enzym dat verantwoordelijk is voor de omzetting van testosteron in DHT (dihydrotestosteron). Overmatige productie van DHT kan een negatieve invloed hebben op de gezondheid van de prostaat.

Exclusief samengesteld uit rijpe zaagpalmbessen die in de optimale tijd van het jaar worden geoogst, en met een vetzuurconcentratie van 85%, is zegepalm een krachtige en betrouwbare formule waarop u kunt vertrouwen om de gezondheid van de prostaat te ondersteunen.

Met meer dan 20 jaar ervaring in het leveren van wetenschappelijk onderbouwde formules van plantaardige oorsprong, brengt Dr. Mercola een uniek Saw Palmetto product op de markt:

– Gebruikt een bewezen extractieproces – De DeepExtract™ ultrahoge druk kooldioxide (CO2) extractie technologie die onze leverancier gebruikt, levert hogere hoeveelheden van de micronutriënten in de natuurlijke palmetto bessen.
– Inclusief kritische tests om het extract te waarborgen – Het resulterende echte zaagpalmextract wordt getest om er zeker van te zijn dat het de U.S. Pharmacopeia (USP) normen voor totale vetzuren overtreft.
– Bevat stabilisatietechnologie – Voor hoogwaardige bewaring en stabilisatie van de formules gebruikt onze leverancier een geavanceerd stabilisatiesysteem op basis van planten, O2B™ genaamd.
– Onderhoudt een volledige chain of custody – Dit is het resultaat van het geïntegreerde proces van onze leverancier, van de oogst van de zaagpalmbessen tot het filiaal drogen, de CO2-extractie en de uiteindelijke verpakking. Onze leverancier ondersteunt krachtig duurzame oogstpraktijken en productietechnologieën die milieuvriendelijk zijn.

Samenstelling van Dr. Mercola Saw Palmetto:
Elke capsule (is een dosering) bevat:
Saw Palmetto (Serenoa repens) vrucht extract 320 mg

Ingrediënten van Dr. Mercola Saw Palmetto:
Saw palmetto, capsule (visgelatine), MCT, zonnebloemlecithine, candelilla was.

Allergeneninformatie: dit product bevat VIS (Tilapia).
Dit product is gegarandeerd vrij van GMO, gluten en soja.

Gebruik van Dr. Mercola Saw Palmetto:
Volwassenen (mannen) nemen dagelijks als voedingssupplement 1 capsules bij voorkeur bij het eten tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional.
De aanbevolen dagelijks dosering niet overschrijden.

Een gezonde levensstijl en een evenwichtige en gevarieerde voeding zijn erg belangrijk. Een supplement van Dr. Mercola is daarom geen vervanging van een gevarieerde voeding of een evenwichtige levensstijl maar kan wel een goede aanvulling zijn.

Voor het hele assortiment van Dr. Mercola gaat u naar onze merkpagina van Dr. Mercola op www.nova-vitae.com

De vloeibare variant van dit product is Dr. Mercola Organic Saw Palmetto Liquid Drops

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Saw Palmetto 30 capsules – Dr. Mercola” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *