Biothin Apple Cider Vinegar 473 ml – Dr. Mercola

  • Productnummer: 18210
  • EAN: 0813006018210

29,95

Toepassing van Dr. Mercola Biothin Apple Cider Vinegar:

Het gebruik van appelazijn voor gezondheidsdoeleinden gaat duizenden jaren terug. Hippocrates, de vader van de moderne geneeskunde, gebruikte naar verluidt appelazijn gemengd met honing bij zijn patiënten.

In de loop der jaren hebben onderzoekers ontdekt dat de belangrijkste zuurcomponent, azijnzuur, en andere waardevolle stoffen in appelazijn de stofwisselingsgezondheid kunnen ondersteunen door…

  • Het voorkomen van de volledige vertering van complexe koolhydraten, waardoor de opname van koolhydraten als suikers en de bloedsuikerpiek na een koolhydraatrijke maaltijd wordt verminderd.
  • Het stimuleren van het enzym AMPK, oftewel de metabole meesterschakelaar die je stofwisseling reguleert en vetverbranding verhoogt.
  • Studies tonen ook aan dat appelazijn een gezonde spijsvertering en mitochondriale gezondheid kan ondersteunen, en kan helpen bij het balanceren van de pH-waarde van je lichaam.

Biothin™ Apple Cider Vinegar with Ginger & Turmeric bevat rauwe, ongefilterde biologische appelazijn verdund met water tot de ideale sterkte van 5% azijnzuur, biologische honing en een mengsel van 6% biologische gember- en kurkumawortelpurees voor extra thermogene, oftewel vetverbrandende, kracht. Het bevat ook de natuurlijk aanwezige “moeder”.

Let op: Biothin™ Apple Cider Vinegar is geen drank, maar een concentraat. Elke fles bevat 32 porties van een eetlepel.

Voor algemene ondersteuning van de gezondheid raad ik aan om dagelijks één eetlepel te nemen. Meng het eenvoudig met puur gefilterd water of bruisend bronwater voor een verzachtend en verfrissend drankje, of voeg het toe aan je favoriete drankje. Je kunt het ook gebruiken in salades, vleesgerechten en groenten. Geniet van de vele mogelijkheden van Biothin™ Apple Cider Vinegar voor een gezonde levensstijl!

Samenstelling van Dr. Mercola Biothin Apple Cider Vinegar:
Aantal calorieën per dosering: 10
Vet 0 gram
Zout 0 gram
Koolhydraten 2 gram
Suikers 2 gram
totaal aantal toegevoegde suikers 2 gram
Eiwitten 0 gram

Ingrediënten van Dr. Mercola Biothin Apple Cider Vinegar:
Appel (fruit), verdunde appelazijn met water tot een zuursterkte van 5%, honing, gemberpuree (wortel), kurkumapuree (wortel).

Gebruik van van Dr. Mercola Biothin Apple Cider Vinegar:
Voor metabole gezondheidsvoordelen, neem dagelijks één eetlepel of voeg het toe aan je favoriete smoothies, salades, sauzen of marinades. Goed schudden voor gebruik. Koeling is niet nodig. Gebruik niet als de verzegeling verbroken is.

Een gezonde levensstijl en een evenwichtige en gevarieerde voeding zijn erg belangrijk. Een supplement van Dr. Mercola is daarom geen vervanging van een gevarieerde voeding of een evenwichtige levensstijl maar kan wel een goede aanvulling zijn.

Voor het hele assortiment van Dr. Mercola gaat u naar onze merkpagina van Dr. Mercola op www.nova-vitae.com

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Biothin Apple Cider Vinegar 473 ml – Dr. Mercola” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *