Kalium bichromicum D6 Schussler 27 30 ml Pfluger

  • Productnummer: 09298774
  • EAN:

11,50

Beschrijving:

  • vult de therapie aan met Schuessler-zouten basiszouten, maar kan ook zelfstandig worden gebruikt
  • glutenvrije druppels
  • geschikt voor lactose-intolerantie

 

Een stralend uiterlijk, een goede nachtrust, een bruisende vitaliteit: gezondheid, welzijn en prestaties zijn onlosmakelijk verbonden met een uitgebalanceerde toevoer van mineralen voor ons lichaam. Dr. Wilhelm Heinrich Schuessler was zich hier ook van bewust en ontwikkelde 140 jaar geleden een geneeswijze die gebaseerd is op twaalf homeopathisch bereide mineralen. De naar hem genoemde Schuessler-zouten zijn van nature effectief en vrij van bijwerkingen. Ze kunnen gemakkelijk worden ingenomen met andere preparaten en zijn geschikt voor alle leeftijden. Als verdere ontwikkeling van de therapie hebben zich volgens Dr. Schuessler in de loop van de tijd andere minerale verbindingen bewezen. Deze supplementen kunnen de inname van de 12 basiszouten optimaliseren, maar kunnen ook afzonderlijk worden gebruikt. De kleurrijke Schuessler-zouten van Pflüger ondersteunen de gezondheid en het welzijn in de meest uiteenlopende situaties. Ze zijn te herkennen aan de gekleurde nummers op de verpakking.

 

Dosering/Aanbevolen Gebruik:

Neem in acute gevallen 5 druppels tot zes keer per dag, in chronische gevallen 5 druppels één tot drie keer per dag. Raadpleeg uw arts, apotheker of therapeut om een individuele dosering te gebruiken. Voeg de hoeveelheid toe aan een glas water (200 ml) en drink het in kleine slokjes op. Omdat de minerale moleculen door het mondslijmvlies worden opgenomen, moet elke slok enige tijd in de mond worden bewaard. Schuessler-zouten niet direct voor of na het eten innemen. De supplementen moeten met kennis van zaken en gericht worden gebruikt. Als u het niet zeker weet, vraag dan advies aan de apotheek of een therapeut.

 

Vereiste tekst:

Biochemie Pflüger® No. 27 Kalium bichromicum D6 Dil., Samenstelling: 10 g bevat: Werkzame stof: Kalium bichromicum Dil. D6 10 g. Geregistreerd homeopathisch geneesmiddel, dus zonder indicatie van een therapeutische indicatie. Contra-indicaties/bijwerkingen: geen bekend. Bevat 50% alcohol per volume. Lees de bijsluiter voor de risico’s en bijwerkingen en vraag ernaar bij uw arts of apotheker. Homeopathisch Laboratorium Alexander Pflüger GmbH & Co. KG · 33378 Rheda-Wiedenbrück · info@pflueger.de · www.pflueger.de

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kalium bichromicum D6 Schussler 27 30 ml Pfluger” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *