Silica Collagen Builder 60 capsules – Dr. Mercola

  • Productnummer: 36443 / 070
  • EAN: 0810487036443

29,95

Toepassing van Dr. Mercola Silica Collagen Builder:

Veel mensen nemen collageen, een van de meest populaire supplementen van vandaag, om optimaal bindweefsel te ondersteunen voor gezond haar, huid, nagels, botten en gewrichten. Maar zonder silica, een essentieel spoorelement, kan uw lichaam niet beginnen met de productie van het collageen dat het nodig heeft om deze voordelen te ontvangen.

Collageen is de belangrijkste structurele component of bouwsteen van het bindweefsel in uw lichaam, en plantaardig kiezelzuur is de belangrijkste voedingsstof die nodig is om de collageenproductie op natuurlijke wijze te verjongen.

Van nature wordt silica slecht opgenomen door uw lichaam, en silica supplementen variëren sterk in hun absorptiesnelheid. De meest populaire aanvullende bronnen van silica zijn paardenstaart en bamboe, maar beide bronnen hebben een absorptie van ongeveer 3% of minder.

Silica Collagen Builder is ontworpen om de collageenproductie te bevorderen en de absorptie van voedingsstoffen te verbeteren. Deze gepatenteerde formule:

– Is plantaardig, geproduceerd met acaciagom – een natuurlijke vezel van de Afrikaanse Acaciaplant die niet genetisch gemodificeerd is.
– Bevat monomethylsilanetriol (MMST) van Living Silica™, een zeer biologisch beschikbare bron met een absorptiesnelheid van 64%.
– Levert organische silica in een kleine monomere vorm voor maximale en efficiënte absorptie.

Help uw jeugdige uiterlijk terug te krijgen, voel u sterker en geef uw botten, gewrichten, huid, haar en nagels de bescherming die ze nodig hebben met Silica Collagen Builder.

Samenstelling van Dr. Mercola Silica Collagen Builder:
Elke capsule bevat:
Silica (Living Silica Monomethylsilanetriol (MMST) 10 mg

Ingrediënten van Dr. Mercola Silica Collagen Builder:
Silica, acaciagom, capsule (HPMC), rijstmeel.

Dit product is gegarandeerd vrij van GMO, gluten en soja. 
Dit product is geschikt voor zowel vegetariërs als veganisten.

Gebruik van Dr. Mercola Silica Collagen Builder:
Volwassenen nemen als voedingssupplement twee maal daags 1 capsule tenzij ander geadviseerd door uw gezondheidsprofessional.
De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Een gezonde levensstijl en een evenwichtige en gevarieerde voeding zijn erg belangrijk. Een supplement van Dr. Mercola is daarom geen vervanging van een gevarieerde voeding of een evenwichtige levensstijl maar kan wel een goede aanvulling zijn.

Voor het hele assortiment van Dr. Mercola gaat u naar onze merkpagina van Dr. Mercola op www.nova-vitae.com

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Silica Collagen Builder 60 capsules – Dr. Mercola” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *