Salmon Oil 90 capsules – Dr. Mercola

  • Productnummer: 18456 / 066
  • EAN: 0813006018456

32,95

Toepassing van Dr. Mercola Salmon Oil:
Waarom zou ik dit product gaan gebruiken?

Er zijn verschillende redenen waarom je zou kunnen overwegen om de Salmon Oil van Dr. Mercola te kopen. Hier zijn enkele belangrijke punten die het product aantrekkelijk maken:

  1. Hoogwaardige bron van omega-3-vetzuren: Dr. Mercola’s Salmon Oil wordt gewonnen uit wilde, duurzaam gevangen zalm. Het is een uitstekende bron van omega-3-vetzuren, zoals EPA (eicosapentaeenzuur) en DHA (docosahexaeenzuur), die essentieel zijn voor de gezondheid van het hart, de hersenen en de algehele vitaliteit.
  2. Puurheid en zuiverheid: Dr. Mercola’s toewijding aan kwaliteit en zuiverheid is duidelijk zichtbaar in elk aspect van het productieproces. De zalmolie wordt zorgvuldig getest om ervoor te zorgen dat het vrij is van verontreinigingen, zware metalen en schadelijke verontreinigende stoffen. Dit garandeert dat je een schoon en zuiver product krijgt.
  3. Duurzaam gevangen zalm: Het behoud van de oceanen en de visbestanden is een belangrijke zorg. Dr. Mercola’s Salmon Oil wordt geproduceerd met behulp van duurzaam gevangen wilde zalm, wat betekent dat de vispopulatie wordt beschermd en dat het ecosysteem wordt gerespecteerd.
  4. Gemakkelijk te slikken softgels: Dr. Mercola’s Salmon Oil wordt geleverd in de vorm van gemakkelijk te slikken softgels. Dit maakt het eenvoudig om het supplement in te nemen als onderdeel van je dagelijkse routine.
  5. Ondersteunt verschillende gezondheidsvoordelen: Het consumeren van omega-3-vetzuren, zoals die in Dr. Mercola’s Salmon Oil, kan diverse gezondheidsvoordelen bieden. Het kan de gezondheid van het hart bevorderen, de hersenfunctie ondersteunen, ontstekingsreacties in het lichaam helpen reguleren en een algemeen gevoel van welzijn bevorderen.
  6. Verse, niet ingevroren en niet gekweekte zalm wordt verhit om de olie te extraheren, waarna de olie wordt afgescheiden en gekoeld. Geen chemische bewerking, geen oplosmiddelen, geen moleculaire distillatie nodig. Gewoon pure olie die rechtstreeks uit de zalm wordt gehaald.

Samenstelling van Dr. Mercola Salmon Oil:
3 capsules (is een dagdosering) bevatten:
Zalmolie 3000 mg
waarin:
– Omega 3 vetzuren 800 mg
– EPA (Eicosapentaeenzuur) 205 mg
– DHA (Docosahexaeenzuur) 215 mg
Vitamine A 1030 mcg
Vitamine D 3,8 mcg (152 IU)

Ingrediënten van Dr. Mercola Salmon Oil:
Zalmolie, capsule van visgelatine, rozemarijn blad extract (antioxidant), zonnebloemolie.

Dit product is gegarandeerd vrij van gluten, GMO en soja.

Gebruik van Dr. Mercola Salmon Oil:
Volwassenen nemen dagelijks als voedingssupplement 3 capsules bij een maaltijd tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional.
De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Een gezonde levensstijl en een evenwichtige en gevarieerde voeding zijn erg belangrijk. Een supplement van Dr. Mercola is daarom geen vervanging van een gevarieerde voeding of een evenwichtige levensstijl maar kan wel een goede aanvulling zijn.

Voor het hele assortiment van Dr. Mercola gaat u naar onze merkpagina van Dr. Mercola op www.nova-vitae.com

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Salmon Oil 90 capsules – Dr. Mercola” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *